Φάκελος Τρομοκρατία

0


Φάκελος Τρομοκρατία

( 16.03.2003 18:31 )
Τις ίδιες μέρες η Αστυνομία συνεχίζει την παρακολούθηση τριών ατόμων, τα οποία θεωρούσε ως μέλη της 17Ν πριν συμβεί η έκρηξη στον Πειραιά. Πρόκειται για τους Βασίλη Τζωρτζάτο, Παύλο Σερίφη και Θεολόγο Ψαραδέλλη. Ταυτοχρόνως εντείνει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και άλλων δύο ατόμων, που θεωρεί ως πιθανούς αρχηγούς της οργάνωσης, με επικρατέστερο τον πρώτο.


Περισσότερα
| Φάκελος ΤρομοκρατίαΤα ευρήματα αυτά του Εργαστηρίου Πυροβόλων Όπλων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) που ήταν αρκετά χρόνια στους φακέλους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αν και σημαντικά, σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς, δεν θα αποκτούσαν ποτέ μεγάλη αξία εάν δεν προέκυπτε ο μαγικός αριθμός 100367 στο πίσω μέρος της κάννης του όπλου που άφησε στην προβλήτα του λιμανιού ο Σάββας Ξηρός.


Περισσότερα
| Φάκελος Τρομοκρατία( 16.03.2003 18:07 )
Ο αντιστράτηγος Φώτης Νασιάκος ετοίμαζε ήδη την πρώτη από τις ιστορικές ανακοινώσεις που έγιναν στην καρδιά του καλοκαιριού. «Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή», λέει ο αρχηγός το ίδιο βράδυ στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ., συσχετίζοντας άμεσα τον Σ. Ξηρό, του οποίου τη φωτογραφία δίνει στη δημοσιότητα, με την οργάνωση 17Ν.


Περισσότερα
| Φάκελος Τρομοκρατία( 16.03.2003 17:49 )
Σάββατο βράδυ στον 12ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας οι περίπου 20 αστυνομικοί που έχουν βάρδια στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προσπαθούν να «σπρώξουν» τους δείκτες του ρολογιού. Το ημερολόγιο δείχνει 29 Ιουνίου.


Περισσότερα
| Φάκελος ΤρομοκρατίαHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ρουκέτες, πλειστηριασμοί και αναρχία (Κ. Βέρρος)
( 25.01.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Κομματοκρατία αντί δημοκρατίας (Κ. Βέρρος)

Συνδικαλιστικός εκβιασμός (Κ. Βέρρος)

Περί Τσιτουρίδη και περί πολιτικής ευθύνης (Κ. Βέρρος)

Αγαπητοί κύριε Πολύδωρα και κύριε Δημοσχάκη. . . (Κ. Βέρρος)

Στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία (Κ. Βέρρος)

Ελλάς, είσαι το κάτι άλλο! (Κ. Βέρρος)

Συζήτηση; Ποια συζήτηση;; (Κ. Βέρρος)

Θέατρο του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ