Πινελιές

0


Πινελιές


( 13.03.2005 17:05 )
ΟΥΡΑΓΟΙ διεθνώς στην τεχνολογική ανάπτυξη, ουραγοί διεθνώς στο επίπεδο της παρεχόμενης παιδείας και του από αυτήν παραγόμενου προϊόντος των, όπως ευφυώς ονομάσθηκαν, ¨προσοντούχων αγράμματων¨ μαθητών και φοιτητών, αλλά εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα ασχολούμενοι με άλλα, πολύ σημαντικά θέματα, όπως εάν ο Χριστόδουλος εμποδίζει την κάθαρση, εάν η Παπαρίζου θα νικήσει στην Γιουροβίζιον, εάν ήταν πέναλτυ ή όχι του Γεωργάτου στον αγώνα με την Νιουκάσλ, εάν ο Λαζόπουλος θα νικήσει στα δικαστήρια τον Κούγια ή όχι, εάν η κυβέρνηση κρύβει τον Βαβύλη και γιατί.


Συνέχεια…
| Πινελιές( 10.03.2005 17:35 )
ΛΥΣΣΑΛΕΑ η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στην προχθεσινή του συνέντευξη, μέχρι του σημείου μάλιστα να χαρακτηρισθεί ο κ. Κ. Καραμανλής κολοσσιαίος ψεύτης και ανίκανος να κυβερνήσει από τον κ. Θ. Πάγκαλο. Είναι, βέβαια, θράσος να κατηγορείς μια κυβέρνηση 12 μηνών για όλα τα κακά που συσσωρεύθηκαν κατά τα τελευταία 20 χρόνια δικής σου διακυβέρνησης. Αλλά, ορισμένες από τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης έχουν βάση και είναι πραγματικότητα. Αυτή είναι η αλήθεια, τι να κάνουμε.


Συνέχεια…
| Πινελιές( 02.03.2005 16:46 )
ΚΑΙ να το ήθελε κάποιος, μάλλον αδύνατο να μπορέσει να ξαποστάσει με όλα τούτα τα ευτράπελα που συμβαίνουν στην κατά τα άλλα σοβαρή (ή απλώς σοβαροφανή;) χώρα μας. Μεγάλος και πολυποίκιλος ο θίασος που μας τέρπει με τις τραγωδίες, κωμωδίες, ιλαροτραγωδίες και φαρσοκωμωδίες του. Συμμετέχουν (οι) πολιτικοί μας, (οι) ιερείς μας, (οι) δικαστικοί μας, (οι) στρατιωτικοί και (οι) άλλοι ένστολοί μας, (οι) γιατροί μας, (οι) δικηγόροι μας και βάλε. Ο κατάλογος είναι μακρύς, πολύ μακρύς.


Συνέχεια…
| Πινελιές( 13.12.2004 13:50 )
ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ο Πρωθυπουργός προτείνοντας χθες το βράδυ τον Κάρολο Παπούλια, επί σειράν ετών Υπουργό Εξωτερικών επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, του οποίου ήταν φίλος, στενός και έμπιστος συνεργάτης. Μία στρατηγική κίνηση, η οποία στέλνει πολλά μηνύματα, αλλάζει το πολιτικό σκηνικό και θέτει σε νέες βάσεις τις πολιτικές εξελίξεις.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα( 08.12.2004 17:07 )
ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ αντιδράσεις κάποιων εφημερίδων, ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και ιδιωτικών ραδιοφώνων, όπως και ορισμένων πολιτικών αλλά και δημοσιογράφων προκάλεσε η δημοσίευση των βασικών σημείων και διατάξεων του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση της διαπλοκής, που θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα στην Βουλή.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα
  | < 1 >  2  3  4  5  Next >>
Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ρουκέτες, πλειστηριασμοί και αναρχία (Κ. Βέρρος)
( 25.01.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Κομματοκρατία αντί δημοκρατίας (Κ. Βέρρος)

Συνδικαλιστικός εκβιασμός (Κ. Βέρρος)

Περί Τσιτουρίδη και περί πολιτικής ευθύνης (Κ. Βέρρος)

Αγαπητοί κύριε Πολύδωρα και κύριε Δημοσχάκη. . . (Κ. Βέρρος)

Στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία (Κ. Βέρρος)

Ελλάς, είσαι το κάτι άλλο! (Κ. Βέρρος)

Συζήτηση; Ποια συζήτηση;; (Κ. Βέρρος)

Θέατρο του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ