Ενυπόγραφα

0


Ενυπόγραφα

( 02.05.2007 11:45 )
ΓΙΑ ΑΛΛΗ μια χρονιά η Πρωτομαγιά τιμήθηκε στη χώρα μας σύμφωνα με την ελληνική μας ιδιαιτερότητα. Σε όλον τον κόσμο, η Πρωτομαγιά έχει καθιερωθεί ως η ημέρα τού εργάτη, τού εργαζόμενου, τιμώνται οι αγώνες του για καλύτερες και δικαιότερες συνθήκες εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης και προβάλλονται τα αιτήματα που επιδιώκεται να ικανοποιηθούν. Είναι μια ημέρα, η οποία σε όλες τις χώρες γιορτάζεται με ενωμένους όλους τους εργαζόμενους υπό τη σκέπη τών συνδικαλιστικών τους οργανώσεων.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα( 01.05.2007 10:35 )
ΕΥΤΥΧΩΣ που, εκτός από την υπόθεση των ομολόγων, έχουμε και τις επιθέσεις αναρχικών και τρομοκρατών εναντίον αστυνομικών στόχων, που μας προσφέρουν τουλάχιστον μία εναλλαγή στην επικαιρότητα. Σε αυτές τις, καθημερινές πλέον, ¨παραστάσεις¨, εκτός από τους ¨αναρχοληστές¨ των Εξαρχείων και άλλων περιοχών της χώρας, πρωταγωνιστεί παθητικά η ίδια η αστυνομία, ή τουλάχιστον ορισμένα τμήματά της.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα( 30.04.2007 12:07 )
¨Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά¨ λέει ο λαός. Δεν χρειαζόταν, βεβαίως, η αποπομπή του κ. Σάββα Τσιτουρίδη από την κυβέρνηση για να πεισθεί κάποιος πως πράγματι υπάρχει φωτιά. Την βλέπουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, βλέπουμε πως η σαπίλα έχει διαβρώσει σε σημαντικότατο βαθμό την ελληνική κοινωνία, αλλά, όπως έγραφα και προ ημερών, προτιμούμε τον στρουθοκαμηλισμό και την υποκρισία, αντί την αποτελεσματική αντιμετώπισή της.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα( 27.04.2007 09:09 )
ΤΟ ΚΑΚΟ έχει παραγίνει και η υπομονή ως και ανοχή του κόσμου έχει ξεπεράσει τα όριά της. Οι γνωστοί άγνωστοι χούλιγκανς, αντιεξουσιαστές και αναρχικοί, οι διάφοροι ταραξίες οπαδοί, οι κακοποιοί και εγκληματίες δίνουν πλέον την εντύπωση πως έχουν καταλύσει το κράτος έχοντας το απόλυτο ελεύθερο να κάνουν ό,τι θέλουν καθώς η Ελληνική Αστυνομία φαίνεται είτε να είναι ανίκανη να αντιδράσει έχοντας χάσει στην κυριολεξία τον μπούσουλα, είτε να έχει συγκεκριμένες εντολές να παραμένει αδρανής.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα( 26.04.2007 15:19 )
ΠΡΟΣΠΑΘΩ εδώ και περίπου δύο μήνες να συνέλθω από όλα όσα συμβαίνουν στην ωραία Ελλάδα μας, από όλα όσα βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο προσφιλές σε πολλούς σκανδαλώδες πρόβλημα τών ομολόγων και τών Ασφαλιστικών Ταμείων, αλλά και στο ναυάγιο τού SEA DIAMOND, στη δολοφονία του νεαρού οπαδού στα αιμοσταγή επεισόδια χουλιγκάνων αλητών ¨φιλάθλων¨ στην Παιανία, στο απίθανο βιβλίο ιστορίας, στις εξεγέρσεις φυλακισμένων, στην κλοπή του οπλισμού ειδικού φρουρού και σε διάφορα άλλα, δυστυχώς κωμικοτραγικά, γεγονότα.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα
  | < 1 >  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11-16  Next >>
Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ρουκέτες, πλειστηριασμοί και αναρχία (Κ. Βέρρος)
( 25.01.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Κομματοκρατία αντί δημοκρατίας (Κ. Βέρρος)

Συνδικαλιστικός εκβιασμός (Κ. Βέρρος)

Περί Τσιτουρίδη και περί πολιτικής ευθύνης (Κ. Βέρρος)

Αγαπητοί κύριε Πολύδωρα και κύριε Δημοσχάκη. . . (Κ. Βέρρος)

Στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία (Κ. Βέρρος)

Ελλάς, είσαι το κάτι άλλο! (Κ. Βέρρος)

Συζήτηση; Ποια συζήτηση;; (Κ. Βέρρος)

Θέατρο του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ