Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει για τα παιδιά

eNEW: http://www.enew.gr/mag/article/articleprint/5692/-1/12/

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει για τα παιδιάTop level

ΠολιτισμόςMια ιδιαίτερη βραδιά, μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία, θα χαρίσει η Δέσποινα Βανδή στο κοινό της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 20.00 στο Παλαί Ντε Σπόρ με την θερμή στήριξη της TIM.

Η Δέσποινα Βανδή θα τραγουδήσει για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες που ζουν σε ιδρύματα της Βορείου Ελλάδος και μαζί με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης θα τους χαρίσουν ένα χαμόγελο ελπίδας, ένα χαμόγελο που το έχουν τόσο ανάγκη αλλά και που το αξίζουν πραγματικά.
H Δέσποινα Βανδή μίλησε επίσης για την μεγάλη αυτή προσπάθεια, τονίζοντας:\\\”Από την πρώτη στιγμή δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά την πρόταση να τραγουδήσω για τα παιδιά. Θέλω, θέλουμε όλοι, όσοι συμμετέχουμε αφιλοκερδώς σ’αυτή τη συναυλία να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτά τα ξεχωριστά σε αξία παιδιά που έχουν την ανάγκη μας και χρειάζονται την ηθική και την υλική μας συμπαράσταση….»
Μαζί με την Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστούν αφιλοκερδώς η Καλομοίρα και ο Γιώργος Χρήστου. Όλοι οι συνεργάτες της μουσικοί, χορευτές, ηχολήπτες, φωτιστές θα είναι εκεί για μια υπέροχη συναυλία.
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο ΚΕΠΕΠ \\\”ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ\\\”, στο \\\”ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ\\\” στο \\\”ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ\\\” και στο ΕΛΕΠΑΠ.