Συνέντευξη Bent στην ΤΙΜ

0


Συνέντευξη Bent στην ΤΙΜHome

Πολιτισμός
«Είναι η 5η φορά που ερχόμαστε στην Ελλάδα για να παίξουμε μουσική. Οι Έλληνες είναι πολύ θερμό κοινό, είναι παθιασμένοι με τη μουσική και κάθε φορά δείχνουν μεγαλύτερο ενθουσιασμό!» αυτά και πολλά άλλα δήλωσαν οι δημοφιλείς βρετανοί d.j’s ΒΕΝΤ σε video συνέντευξη, αποκλειστικά για την υπηρεσία της ΤΙΜ «Η Συνέντευξη του Μήνα».


Οι συνδρομητές ΤΙΜ και fans της μουσικής έχουν την ευκαιρία μέσω της υπηρεσίας «Η Συνέντευξη του Μήνα» να παρακολουθήσουν στο κινητό τους τη συνέντευξη των αγαπημένων τους dj’s BENT.
Οι BENT εμφανίστηκαν ζωντανά στο Ejekt festival, την πρώτη μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού με την υποστήριξη του ΤΙΜ Free2go μαζί με τους Chemical Brothers, Dave Clarke, Christian Varela και Expert Medicine.
Στη διάρκεια της συνέντευξης οι ΒΕΝΤ μιλάνε ενθουσιασμένοι για την ανταπόκριση του ελληνικού κοινού, ξεχωρίζουν τα τρία καλύτερα Tracks της συλλογής τους, σχολιάζουν την ελληνική παραδοσιακή μουσική και αναφέρονται σε έλληνες καλλιτέχνες ενώ ……δεν θα έλεγαν όχι για μια συνεργασία με τον Ντέμη Ρούσσο!

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ