«Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και η εποχή του» στο ΔΑΑ

0


«Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και η εποχή του» στο ΔΑΑHome

Πολιτισμός
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» διοργάνωσαν στο χώρο του Αερολιμένα, εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και η εποχή του», μια σημαντική έκδοση της σειράς «Ιστορική Βιβλιοθήκη» της εφημερίδας.


 
 
Η έκδοση, με χορηγό το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αποτυπώνει τη ζωή, το έργο και την εποχή του επιφανούς Έλληνα πολιτικού και οραματιστή, που διαδραμάτισε εξέχοντα ρόλο στην ιστορική και κοινωνική εξέλιξη της χώρας και υπήρξε ο ιδρυτής της πολιτικής αεροπορίας στην Ελλάδα.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Απόστολος Κακλαμάνης. Την έκδοση προλόγισαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Καθηγητής Κωστής Βαΐτσος, ο Διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», κ. Παντελής Καψής, ο επιμελητής της έκδοσης (μαζί με τον κ. Ηλία Νικολακόπουλο) Καθηγητής Θάνος Βερέμης και ο Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», κ. Νικόλαος Παπαδάκης.
Παράλληλα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που φιλοξένησε την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και η εποχή του», οι 200 παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν έκθεση αρχειακού φωτογραφικού υλικού και δημοσιευμάτων, μία ευγενική συμβολή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» για την εκδήλωση.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ