Ο Luisito Rosario στην Αθήνα

0


Ο Luisito Rosario στην ΑθήναHome

Πολιτισμός
Ο Luisito Rosario είναι ένας νεαρός αλλά έμπειρος τραγουδιστής της Salsa που διαθέτει φανταστική φωνή και χαρισματική και επιβλητική σκηνική παρουσία. Η εκτίμηση του για τους «μεγάλους» αυτού του είδους της μουσικής, ειδικά για τα μέλη του Fania All Stars σε συνδυασμό με τις Πορτορικάνικες ρίζες του ενέπνευσαν τον Luisito να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη καριέρα ως τραγουδιστής.


Το 1996 ο θρυλικός Larry Harlow από τους Fania All Stars προσέλαβε τον Luisito Rosario ως πρώτο όνομα στα φωνητικά του συγκροτήματος. Ο Luisito ηχογράφησε το Tumba Y Bongo το 2002 για το cd της 35ης επετείου του Larry Harlow.
To 1996 o Luisito ξεκίνησε να συμμετέχει στην διάσημη salsa band της Νέας Υόρκης Grupo hechizo και έκανε τα φωνητικά στο cd που έβγαλαν το 1998 με τίτλο Sin Limites και το οποίο ανέβηκε στο Top Five της Νέας Υόρκης.
Ο Luisito υπέγραψε στην Mambo City Music LTD το 2001 και ξεκίνησε την σόλο καριέρα του με το Jurame. Το cd περιελάμβανε συνθέσεις των Cuto Soto και Lucho Cueto οι οποίοι έχουν επίσης γράψει για τους Marc Anthony και Tito Nieves.
Το πρόσφατο cd του Luisito Rumba del Barrio περιέχει τραγούδια σε ρυθμούς Salsa (για φανατικούς salseros), Charanga, Son, Mambo και Guajira. Ιδιαίτερα σημαντικό για τον Luisito είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στη βασίλισσα της Salsa CELIA CRUZ το οποίο είχε την τιμή να τραγουδήσει στον άνδρα της Pedro Knight στο πασίγνωστο στην Αμερική πρωινό σώου Despierta America. To cd βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των Dj\’s της Αμερικής με πιο αγαπημένα κομμάτια τα 1800 Quiereme και 1800 Quiereme Remix.

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ