Διεθνής Μήνας Φωτογραφίας στο ΔΑΑ

0


Διεθνής Μήνας Φωτογραφίας στο ΔΑΑHome

Πολιτισμός
Φιλοξενώντας για μία ακόμη φορά την καλλιτεχνική δημιουργία στους χώρους του, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, προσκαλεί φέτος το φθινόπωρο τους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου να απολαύσουν ένα «φωτογραφικό πανόραμα» της 13ης διοργάνωσης του Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας, του παλαιότερου θεσμού ομαδικών φωτογραφικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.


 
Η έκθεση πραγματοποιείται στο Επίπεδο Αφίξεων, Είσοδος 1, από 2 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2006 και θα παραμένει ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.


Τριάντα τέσσερις ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες Ελλήνων και ξένων φωτογράφων, διαφορετικής αισθητικής και τεχνοτροπίας, θα καλωσορίζουν για δύο μήνες τους επισκέπτες της Αθήνας, φιλοδοξώντας να τους φέρουν σε επαφή με το σύγχρονο ελληνικό και διεθνή φωτογραφικό πολιτισμό και να τους γνωρίσουν το θεσμό του Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας, που φέτος περιλαμβάνει 47 ατομικές και ομαδικές εκθέσεις Ελλήνων και ξένων φωτογράφων και σειρά εκδηλώσεων, υπό τον τίτλο \\\”Περί Προσώπων\\\”. Τα έργα της έκθεσης – τα οποία παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης σε 34 διαφορετικές εκθέσεις σε πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας – συνθέτουν στο αεροδρόμιο ένα νέο φωτογραφικό τοπίο, ένα νέο αισθητικό γεγονός.


Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με ιδιαίτερη χαρά συμβάλλει στην υλοποίηση των οραμάτων του θεσμού του Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας, που, με στόχο την προβολή και ενίσχυση της παραγωγής των Ελλήνων φωτογράφων και καλλιτεχνών και την ανάδειξη σημαντικού μέρους του φωτογραφικού έργου, βρίσκουν στη συνεργασία αυτή μία σημαντική οδό έκφρασης.


Ο Διεθνής Μήνας Φωτογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας συμπληρώνει φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στα εικαστικά δρώμενα.

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ