Αυτοκίνητο-Μηχανή

0


Αυτοκίνητο-Μηχανή

Από την 1η Μαϊου και έπειτα, στα γραφεία κάθε Νομαρχίας θα αρχίζει και θα ολοκληρώνεται, με λιγότερη γραφειοκρατεία και ταλαιπωρία, η διαδικασία μεταβίβασης οχήματος, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη ταυτόχρονα και στην εφορία. Παράλληλα, καταργείται στην περίπτωση των μεταχειρισμένων οχημάτων ο εν λόγω έλεγχος από τις εφορίες για τα τέλη κυκλοφορίας και άλλων τελών.


Διαβάστε για το νέο σύστημα
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΠιστή στις ¨κλάσεις¨ παραμένει η Mercedes-Benz. Έτσι το πρωτότυπο GST (Grand Sports Tourer) θα ονομαστεί τελικά R-Class, αποτελώντας ταυτόχρονα το πρώτο crossover μοντέλο της γερμανικής εταιρείας.


Στην παραγωγή από το 2005
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΑνάμεσα στα μοντέλα-έκπληξη που φιγουράρουν αυτή τη στιγμή στη Γενεύη συγκαταλέγεται ένα μεγαλοπρεπές, διθέσιο cabriolet πρωτότυπο της Rolls Royce.


¨Βγαλμένο¨ από το Χόλιγουντ
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΑπό τις 27 έως τις 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ανατολικού αερολιμένα στο Ελληνικό, η έκθεση AUTO TECHNOLOGY η οποία αφορά στον κλάδο επισκευής, συντήρησης και ανταλλακτικών αυτοκινήτου παρουσιάζοντας όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στους εν λόγω τομείς.


Διαβάστε περισσότερα
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΟι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων με κυβισμό άνω των δύο λίτρων θα πρέπει να προμηθευτούν με βεβαίωση στην οποία θα αναγράφεται η εργοστασιακή αξία του αυτοκινήτου.


Διαβάστε περισσότερα
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΑρκετές ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες συνηθίζουν να διαθέτουν στις αγορές εκτός Ιαπωνίας μοντέλα που δεν εισάγονται ποτέ στην Ευρώπη. Ένα από αυτά είναι και το Pathfinder της Nissan, το οποίο κυκλοφορεί στην Αμερική τα τελευταία 18 χρόνια.


¨F-Alpha¨
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΣτη Γενεύη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της η κορυφαία έκδοση της σειράς 5 της BMW, περίπου 20 χρόνια μετά την παρουσίαση της πρώτης M5. Τρεις γενιές αργότερα, όμως, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει.


Διαβάστε περισσότερα
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΣε προσλήψεις άνω των 2.000 νέων υπαλλήλων θα προβεί η Toyota στην Ιαπωνία μέσα στο 2004. Ο αριθμός αυτός είναι ο μεγαλύτερος την τελευταία εξαετία.


Συνέχεια…
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΗ Kia Motors υπέγραψε στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, συμφωνία για την ανέγερση του νέου της ευρωπαϊκού εργοστασίου κατασκευής αυτοκινήτων.


Στόχος η ευρωπαϊκή αγορά
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΜε πλαστογραφημένες άδειες αποκαλύφθηκε ότι κυκλοφορούσαν λεωφορεία που είχαν χρησιμοποιηθεί από ΚΤΕΛ και τουριστικά πρακτορεία. Οι άδειες αυτές όπως αποδείχτηκε, είχαν πλαστογραφημένες ημερομηνίες λήξης.


Διαβάστε περισσότερα
| Αυτοκίνητο-Μηχανή( 18.03.2004 11:25 )
Η Εθνική Ασφαλιστική ανακοινώνει ανατιμημένους καταλόγους ασφαλίστρων ΙΧ με ημερομηνία εφαρμογής την 18η Μαρτίου και ποσοστό αύξησης 6%. Η κίνηση αυτή αναμένεται να συπαρασύρει προς τα πάνω και τα τιμολόγια άλλων εταιρειών.


Χορός αυξήσεων
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΑμερικανικό δικαστήριο επεδίκασε στη Firestone πρόστιμο 149 εκατ. δολαρίων που σχετίζεται με την υπόθεση ελαττωματικών ελαστικών που εφοδίαζαν μοντέλα της Ford και στα οποία αποδόθηκαν ευθύνες για οδικά ατυχήματα.


Υπεύθυνα για ανατροπές οχημάτων
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΜε έντονο επικοινωνιακό πρόγραμμα ξεκίνησε η νέα καμπάνια του Corsa, με την οποία η Opel καταργεί τον ΦΠΑ18%, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος πλέον φόρος πουν επιβάλλεται στην κατηγορία αυτή.


Αναλυτικά
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΝέο, ωραίο, με χώρους για τέσσερα άτομα και μεταλλική οροφή. Ίσως αυτά τα στοιχεία να αρκούν ώστε το concept C της VW να πατήσει, κάποια στιγμή αργότερα, και εκτός της έκθεσης στη Γενεύη, εκεί όπου θα ¨λουστεί¨ για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας.


Νέος σχεδιασμός της μάσκας
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΜε το νέο διακριτικό τίτλο ¨G.M. ΕΛΛΑΣ Α.Ε.¨ δραστηριοποιείται από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2004 στην ελληνική αγορά η ¨OPEL ΕΛΛΑΣ Α.Ε¨.


Ιδια έδρα και τηλέφωνα
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΎστερα από αίτημα της Oργανωτικής Eπιτροπής του 51ου Pάλι Aκρόπολις προς την Eπιτροπή Pάλι της FΙΑ, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί με τη μέθοδο «1.000 Πίστες» αλλά με το σύστημα «2+3».


Αναγνωρίσεις πληρωμάτων
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήH Jaguar EΛΛΑΣ Α.Ε ανακοίνωσε τις τιμές της Χ-Type Estate, οι οποίες ξεκινούν από τα 38.900 ευρώ.


Εκδόσεις και τιμές
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήΗ προσέγγιση της Smart σε μία ήδη υπάρχουσα κατηγορία της αγοράς, δεν θα μπορούσε να γίνει με τον ίδιο τρόπο που γίνεται από τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Έτσι λοιπόν, ο όρος SUV, ερμηνεύεται από τη Smart ως Smart Utility Vehicle και η είσοδος του τέταρτου κατά σειρά μοντέλου της εταιρίας στην αγορά, αναμένεται το 2006.


Μοντέλο …παντός εδάφους
| Αυτοκίνητο-Μηχανή( 27.02.2004 12:49 )
Σε ανάκληση 22.158 Cayenne από την παγκόσμια αγορά προχώρησε σήμερα η Porsche λόγω προβλήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει σε ανάφλεξη καλωδίων και να καταστρέψει τα όργανα ελέγχου του αυτοκινήτου.


Αφορά όλη την παραγωγή
| Αυτοκίνητο-ΜηχανήMετά το δυναμικό πρόγραμμα προώθησης που ανακοίνωσε πρόσφατα η Citroen Eλλάς και προβλέπει 2000 ευρώ έκπτωση με την αγορά κάθε Xsara και Xsara Picasso, σειρά έχουν τα μοντέλα της Β΄ κατηγορίας, μίας από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες της αγοράς.


To χρηματοδοτικό πρόγραμμα
| Αυτοκίνητο-Μηχανή
<< Previous  1  2  3  4  5  6  7  | < 8 >  9  10  11-20  21-25  Next >>
Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία

Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ