Απεργία και …Φλόγα, ¨πήζουν¨ την πόλη

0


Απεργία και …Φλόγα, ¨πήζουν¨ την πόληHome

Ελλάδα
Εικοσιτετράωρη γενική απεργία πραγματοποιεί σήμερα η ΓΣΕΕ


διεκδικώντας την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με μισθολογικές αυξήσεις ύψους 8%, την ώρα που οι εργοδότες συμφωνούν να δώσουν αυξήσεις 3,2%. Οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας είναι μποτιλιαρισμένοι, λόγω της πορείας των εργαζομένων και δεν αναμένεται βελτίωση το απόγευμα καθώς αφίκνειται στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Ολυμπιακή Φλόγα.


 
λόγω της απεργίας λοιπόν, δεν κινούνται σήμερα στην Αθήνα τα αστικά λεωφορεία, τα τρόλεϊ, το μετρό, τα τρένα του ΟΣΕ και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος. Στην απεργία δεν συμμετέχουν οι οδηγοί ταξί. Καθηλωμένα στο έδαφος θα μείνουν τα αεροσκάφη και δεμένα στα λιμάνια τα πλοία.
Μέχρι το μεσημέρι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας θα είναι κλειστοί διότι οι απεργοί θα κάνουν πορεία από το Πεδίον του Αρεως προς τη Βουλή.
Η ταλαιπωρία των Αθηναίων θα συνεχισθεί όμως το απόγευμα αφού οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο θα κλείσουν λόγω της άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας. Η φλόγα θα φθάσει στο Ζάππειο με ελικόπτερο, αφού θα περάσει από τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Στο Ζάππειο θα την παραλάβει η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου, για να ανάψει το βωμό στο Καλλιμάρμαρο.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Αλλαγή Φρουράς
( 13.03.2005 )

Παλαιότερα άρθρα


Για γέλια και για κλάμματα (Κ. Βέρρος)

Ελλάς των νεοελλήνων και του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Πότε θα ξυπνήσουν; (Κ. Βέρρος)

Πληρώνουμε τα σπασμένα (Κ. Βέρρος)

Οι συνέπειες της διεύρυνσης (Κ. Βέρρος)

Εμφαση στην οικονομία (Κ. Βέρρος)

Ασάφεια ως προς τη νέα αλλαγή (Κ. Βέρρος)

Από περιπέτεια σε περιπέτεια. . . (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ