¨Ομάδα ταχείας επέμβασης¨ για τα Ολυμπιακά έργα

0


¨Ομάδα ταχείας επέμβασης¨ για τα Ολυμπιακά έργαHome

Ελλάδα
Το κατασκευαστικό κομμάτι των Ολυμπιακών έργων ήταν το βασικό θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το πρωϊ στο υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ, με τη συμμετοχή του υπουργού Γιώργου Σουφλιά, της αναπληρώτριας υπουργού Πολιτισμού, Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, του υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη και της προέδρου του ¨Αθήνα 2004¨, Γιάννας Αγγελοπούλου.


Από τη σύσκεψη το πρωϊ στο ΥΠΕΧΩΔΕ
Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη αποφάσισαν τη σύσταση ομάδας εργασίας υπό τον γενικό γραμματέα των Ολυμπιακών Αγώνων, Σπύρο Καπράλο, που θα αποτελείται από έναν εκπρόσωπο του κάθε υπουργείου αλλά και του ¨Αθήνα 2004¨. Η ομάδα αυτή θα είναι ευέλικτη και θα λαμβάνει αποφάσεις σε ρόλο συντονιστικό.
Η κ. Πάλλη-Πετραλιά δήλωσε αισιόδοξη ότι ¨κάθε μέρα που περνά θα κερδίζουμε αυτό το μεγάλο στοίχημα που όλοι μαζί έχουμε βάλει¨. Υπενθυμίζεται ότι, χθες, η κ. Πάλλη-Πετραλιά έκανε λόγο σε συνέντευξη Τύπου για υπερβάσεις στα έργα που φτάνουν έως και το 50% του αρχικού κόστους. Ανέφερε δε την εκτίμηση πως ο συνολικός προϋπολογισμός τους θα ξεπεράσει τα 4,6 δις ευρώ.
————————————–


Επίσκεψη Οσβαλντ στο ποδηλατοδρόμιο


————————————–


Ασισόδοξος εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ Ντένις Όσβαλντ, που επιθεώρησε σήμερα το ποδηλατοδρόμιο. Δήλωσε, μάλιστα, ικανοποιημένος που ¨η στέγη του βρίσκεται στη θέση της¨.
¨Είμαστε σε πολύ καλή φάση. Εχει γίνει μεγάλη πρόοδος σε διάφορα σημεία και πιστεύω ότι θα έχουμε εξαιρετικούς Αγώνες¨, τόνισε ο κ. Όσβαλντ.

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Αλλαγή Φρουράς
( 13.03.2005 )

Παλαιότερα άρθρα


Για γέλια και για κλάμματα (Κ. Βέρρος)

Ελλάς των νεοελλήνων και του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Πότε θα ξυπνήσουν; (Κ. Βέρρος)

Πληρώνουμε τα σπασμένα (Κ. Βέρρος)

Οι συνέπειες της διεύρυνσης (Κ. Βέρρος)

Εμφαση στην οικονομία (Κ. Βέρρος)

Ασάφεια ως προς τη νέα αλλαγή (Κ. Βέρρος)

Από περιπέτεια σε περιπέτεια. . . (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ