Προτροπή Μίλερ για …προσεκτική μελέτη

0


Προτροπή Μίλερ για …προσεκτική μελέτηHome

Ελλάδα
Συνάντηση με τον αμερικανό πρεσβευτή Τόμας Μίλερ είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης, αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος συναντήθηκε και με τον νέο ρώσο πρεβευτή, Αντρέϊ Βαλεντίνοβιτς Βντοβίν. Ο κ. Μίλερ ελπίζει σε αλλαγή του κλίματος υπέρ του σχεδίου Ανάν, έως τα δημοψηφίσματα.


Το Κυπριακό ήταν το θέμα που δέσποσε στις συναντήσεις αυτές. Ο Τόμας Μίλερ είπε ότι το σχέδιο Ανάν είναι πλέον στην κρίση των Κυπρίων και ότι αισιοδοξεί πως θα αλλάξει το αρνητικό κλίμα μέχρι τη διεξαγωγή των δημοψηφισμάτων.
Σχολιάζοντας τα υψηλά ποσοστά του ¨όχι¨ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο κ. Μίλερ εξέφρασε την άποψη ότι αυτοί που απαντούν αρνητικά δεν έχουν διαβάσει το προτεινόμενο σχέδιο και τους συνέστησε προσεκτική μελέτη του.
Το σχέδιο όμως είναι κάποιες …χιλιάδες σελίδες, αλλά και γι΄αυτό είχε απάντηση ο αμερικανός διπλωμάτης: ¨Αρκούν 20 σελίδες να καταλάβει κανείς…¨, είπε χαρακτηριστικά.
———————-


Ο Γιώργος Παπανδρέου


———————-


Διαδοχικές συναντήσεις στο γραφείο του στη Βουλή είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου με τον νέο πρεσβευτή της Ρωσίας Αντρέϊ Βαλεντίνοβιτς Βντοβίν και τον αμερικανό, Τόμας Μίλερ. Στις συζητήσεις του κ. Παπανδρέου με τους δύο πρεσβευτές κυριάρχησε το Κυπριακό και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ανάγκη απολογισμού και περισυλλογής
( 07.03.2005 )

Παλαιότερα άρθρα


Εμφαση στην οικονομία (Κ. Βέρρος)

Ασάφεια ως προς τη νέα αλλαγή (Κ. Βέρρος)

Από περιπέτεια σε περιπέτεια. . . (Κ. Βέρρος)

Το τσουνάμι της παγκοσμιοποίησης (Στέφανος Ληναίος )

Περιφρόνηση προς το θέατρο (Στέφανος Ληναίος)

Οι «Ευρωπαϊκές Πολιτείες της Αμερικής» (Στέφανος Ληναίος)

Συνέπεια εξαγγελιών και πολιτικής (Κ. Βέρρος)

Η μεγάλη ευκαιρία (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ