Επαφές Καραμανλή στο Μαξίμου

0


Επαφές Καραμανλή στο ΜαξίμουHome

Ελλάδα
To Κυπριακό και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν στο επίκεντρο των επαφών του πρωθυπουργού σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με την δήμαρχο Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γιώργο Βουλγαράκη.


Η Αθήνα προετοιμάζεται πυρετωδώς, δήλωσε εξερχόμενη του Μαξίμου η κ. Μπακογιάννη σε ερώτηση σε επισήμανση δημοσιογράφου ότι είναι η τρίτη φορά μέσα σε δέκα ημέρες που βλέπει τον πρωθυπουργό.
¨Τα θέματα είναι πολλά, η λειτουργία της πόλης σημαντική και χρειάζεται η στενότερη δυνατή συνεργασία¨, τόνισε η δήμαρχος Αθηναίων, σημειώνοντας πως επρόκειτο για μια συνήθη συνάντηση εργασίας.
Απαντώντας σε ερώτηση για την απόφαση της πλειοψηφίας του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ να τοποθετηθεί υπέρ του σχεδίου Ανάν, η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την άποψη πως η κυπριακή ηγεσία στο σύνολό της θα τοποθετηθεί επί του σχεδίου επίλυσης του Κυπριακού, ενώ σημείωσε πως μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ο κυπριακός λαός θα γνωρίζει την άποψη του συνόλου και της ελληνικής ηγεσίας.
Τον πρωθυπουργό επισκέφθηκαν επίσης, ο υπουργός Τουρισμού, Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Μιλτιάδης Έβερτ.
¨Την ευθύνη την έχει η Κύπρος και η Ελλάδα συμπαρίσταται. Αυτή ήταν πάντοτε η θέση μας και αυτή πρέπει να εξακολουθήσει να είναι¨, δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Εβερτ.
¨Οι αποφάσεις πολιτείας και πολιτών πρέπει να έχουν ως αναφορά τους το μέλλον¨, επισήμανε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Αλλαγή Φρουράς
( 13.03.2005 )

Παλαιότερα άρθρα


Για γέλια και για κλάμματα (Κ. Βέρρος)

Ελλάς των νεοελλήνων και του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Πότε θα ξυπνήσουν; (Κ. Βέρρος)

Πληρώνουμε τα σπασμένα (Κ. Βέρρος)

Οι συνέπειες της διεύρυνσης (Κ. Βέρρος)

Εμφαση στην οικονομία (Κ. Βέρρος)

Ασάφεια ως προς τη νέα αλλαγή (Κ. Βέρρος)

Από περιπέτεια σε περιπέτεια. . . (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ