¨Αδειάζει¨ η πόλη

0


¨Αδειάζει¨ η πόληHome

Ελλάδα
Ιδιαίτερα αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα. Μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, ουρές χιλιομέτρων σχημάτιζαν τα αυτοκίνητα στην Κακιά Σκάλα και στα διόδια της Ελευσίνας. Αυξημένη η κίνηση και στα λιμάνια, τα αεροδρόμια, στα ΚΤΕΛ και τον ΟΣΕ, που αντιμετωπίζεται με έκτακτα δρομολόγια.


Η έξοδος των εκδρομέων πραγματοποιείται υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες που θα παραμείνουν έως και τηνΚυριακή του Πάσχα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και ο υδράργυρος αναμένεται να ¨δείξει¨ ακόμα και 28 βαθμούς Κελσίου στις νότιες περιοχές της χώρας.
Από το λιμάνι του Πειραιά, αναμένεται να αποπλεύσουν σήμερα για τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα 24 πλοία. Από τη Ραφήνα για τις Κυκλάδες 10 πλοία ενώ περισσότερα από 100 δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Ο
Οπως κάθε φορά, η Τροχαία έλαβε έκτακτα μέτρα για την ομαλή κίνηση στις εθνικές οδούς. Σε ισχύ έχουν τεθεί έκτακτα μέτρα στις δύο εθνικές οδούς, τα οποία θα ισχύσουν έως και την Κυριακή του Θωμά.
Στο πλαίσιο αυτών, παραχωρήθηκε μια επιπλέον λωρίδα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, ενώ κυκλοφοριακές παρεμβάσεις γίνονται και σε άλλους οδικούς κόμβους. Επίσης, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στο εθνικό δίκτυο από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.
Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, ο καιρός είναι σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις που στη δυτική και βόρεια Ελλάδα είναι κατά τόπους πυκνότερες. Στις υπόλοιπες περιοχές σημειώνονται αραιές νεφώσεις.
Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα αναμένονται αραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες θα φτάσουν τους 28-30 βαθμούς στη Νότιο Ελλάδα.
Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθεί από τη Δευτέρα του Πάσχα.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Αλλαγή Φρουράς
( 13.03.2005 )

Παλαιότερα άρθρα


Για γέλια και για κλάμματα (Κ. Βέρρος)

Ελλάς των νεοελλήνων και του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Πότε θα ξυπνήσουν; (Κ. Βέρρος)

Πληρώνουμε τα σπασμένα (Κ. Βέρρος)

Οι συνέπειες της διεύρυνσης (Κ. Βέρρος)

Εμφαση στην οικονομία (Κ. Βέρρος)

Ασάφεια ως προς τη νέα αλλαγή (Κ. Βέρρος)

Από περιπέτεια σε περιπέτεια. . . (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ