Υπερβάσεις στα Ολυμπιακά έργα

0


Υπερβάσεις στα Ολυμπιακά έργαHome

Ελλάδα
Υπερβάσεις στα περισσότερα Ολυμπιακά Έργα διαπιστώθηκαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Συντονισμού Ολυμπιακών Έργων που συνεδρίασε για πρώτη φορά σήμερα, υπό τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. ωστόσ, κοινή διαπίστωση όλων των κυβερνητικών και οργανωτικών παραγόντων ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και να διοργανωθούν οι καλύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες.


 
Στη διευρυμένη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Βουλγαράκης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η δήμαρχος Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ¨ΑΘΗΝΑ 2004¨, Γιάννα Αγγελοπούλου.
Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσσόπουλος εμφανίστηκε καθησυχαστικός και τόνοισε ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για άμεσες λύσεις σε προβλήματα που χρόνιζαν.
Ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Λιάπης, τόνισε ότι οι υπερβάσεις είναι του ύψους των 100 εκ. ευρώ, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν περικοπές και τα έργα θα παραδοθούν ολοκληρωμένα εγκαίρως.
Για προβλήματα που δημιουργούνται πάντα σε τέτοιες διοργανώσεις, έκανε λόγο ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς.
¨Δίνουμε τη μάχη με το χρόνο, αλλά είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε πολύ καλούς και ασφαλέστατους Ολυμπιακούς Αγώνες¨, εκτίμησε η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού, Φάνη Πάλλη Πετραλιά.
Με απόφαση του πρωθυπουργού, εντεταλμένος Σύμβουλος της ΟΕΟΑ ¨Αθήνα 2004¨ ορίζεται ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Επιτροπής ο Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος, σε αντικατάσταση του κ. Σπύρου Καπράλου, ο οποίος ορίστηκε γενικός γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Πρωτομαγιάτικο κυβερνητικό αυτογκόλ
( 05.05.2005 )

Παλαιότερα άρθρα


Συμφωνία ανάμεσα στους δύο πολιτικούς ηγέτες;; (Κ. Βέρρος)

Χρήσιμος και όχι πρόσκαιρα ευχάριστος (Κ. Βέρρος)

Γιατί κύριε Παπανδρέου;; (Κ. Βέρρος)

Αναξιόπιστος κομματικοποιημένος και δημαγωγικός συνδικαλισμός (Κ. Βέρρος)

Η αμερικανική πραγματικότητα και η διπλή εικόνα της (Κ. Βέρρος)

Μάλλον δεν μπορούμε να κοιμώμαστε ήσυχοι (Κ. Βέρρος)

Το μεγάλο πρόβλημα της οικονομίας (Κ. Βέρρος)

Αεροπορική τραγωδία και ιδιωτικός τομέας (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ