¨Γολγοθάς¨ και Ανάσταση

0


¨Γολγοθάς¨ και ΑνάστασηHome

Ελλάδα
Μεγάλο Σάββατο σήμερα και η Χριστιανοσύνη γιορτάζει την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι εγκατέλειψαν με κάθε μέσο τις εστίες τους, για να γλεντήσουν τη Λαμπρή στην επαρχία, όπως επιτάσσει η παράδοση με το ψήσιμο του οβελία. Ο καιρός προσφέρεται και σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία θα σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες -έως και 30 βαθμούς Κελσίου- στις νότιες περιοχές της χώρας.


 
Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στις εθνικές οδούς. Μέχρι και χθες το απόγευμα σχηματίζονταν ουρές χιλιομέτρων και τα οχήματα κινούνταν σημειωτόν στην Κακιά Σκάλα, την Ελευσίνα και τα διόδια των Αφιδνών.
Η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός και με τη βοήθεια τεχνικών μέσων, αυτοκίνητων με συμβατικές πινακίδες και φορητά ραντάρ, μοτοσυκλέτες και ελικόπτερα, επιβλέπει την έξοδο των εκδρομέων. Υπενθυμίζεται πως απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών και νταλικών στις εθνικές οδούς καθ΄όλη τη διάρκεια των εορτών.
Ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν και η κίνηση στα λιμάνια και τα αεροδρόμια και τους σταθμούς των υπεραστικών λεοφωρείων, που αντιμετωπίστηκε με έκτακτα δρομολόγια.
—————–


Πασχαλινό τραπέζι


—————–


Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των προμηθειών του Πασχαλινού τραπεζιού.
Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι, τα κρεοπωλεία έως τις 4:00 και έως τις 6:00 το απόγευμα τα σούπερ μάρκετ και τα πολυκαταστήματα. Οι φούρνοι προμηθεύουν ψωμί σήμερα για τρεις ημέρες.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Αλλαγή Φρουράς
( 13.03.2005 )

Παλαιότερα άρθρα


Για γέλια και για κλάμματα (Κ. Βέρρος)

Ελλάς των νεοελλήνων και του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Πότε θα ξυπνήσουν; (Κ. Βέρρος)

Πληρώνουμε τα σπασμένα (Κ. Βέρρος)

Οι συνέπειες της διεύρυνσης (Κ. Βέρρος)

Εμφαση στην οικονομία (Κ. Βέρρος)

Ασάφεια ως προς τη νέα αλλαγή (Κ. Βέρρος)

Από περιπέτεια σε περιπέτεια. . . (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ