¨Ολα καλά¨ , λένε ΔΟΕ, Αθήνα 2004, κυβέρνηση

0


¨Ολα καλά¨ , λένε ΔΟΕ, Αθήνα 2004, κυβέρνησηHome

Ελλάδα
Ικανοποιημένος για την πορεία της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων τόσο για τα κατασκευαστικά έργα όσο και σε επίπεδο ασφάλειας, δήλωσε ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής της ΔΟΕ, Ντένις Οσβαλντ, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, όπου συμμετείχε σε συσκέψεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και παράγοντες του ΑΘΗΝΑ 2004. Οι αμφιβολίες που εκφράζονταν μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ για την έγκαιρη ολίσθηση του περίφημου σκεπάστρου Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο, εξανεμίζονται, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.


Ντ. Οσβαλντ, Γ. Αγγελοπούλου (φ. αρχείου)
Στη χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού που συμμετείχε και ο αξιωματούχος της ΔΟΕ εξετάστηκαν η πορεία των έργων στο τραμ, στον προαστιακό σιδηρόδρομο, τη μαραθώνια διαδρομή, αλλά και το σκέπαστρο Καλατράβα.
Ο κ. Οσβαλντ επιθεώρησε τα έργα στο Ολυμπιακό Στάδιο, διαπίστωσε ότι ο ρυθμός προετοιμασίας είναι ο επιβεβλημένος και έλαβε διαβεβαιώσεις απότους αρμόδιους υπουργούς ότι όλα θα είναι έτοιμα έως το τέλος Ιουνίου.
Το πρωί και μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού, η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού κ. Φάνη Πετραλιά, διαβεβαίωσε τον κ. Όσβαλντ, ότι η κυβέρνηση κινείται σε εντατικούς ρυθμούς για την ολοκλήρωση των έργων, τονίζοντας ότι σε όλες τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις δουλεύουν τριπλές βάρδιες για να είναι όλα έτομα στην ώρα τους.
Ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής της ΔΟΕ έμεινε ¨έκθαμβος¨ -όπως είπε- από την κατασκευή Καλατράβα και τόνισε ότι όλα πάνε καλά με την προετοιμασία εφόσον βέβαια διατηρηθούν οι σημερινοί ρυθμοί. Αναφερόμενος στα θέματα ασφαλείας τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι πρέπει να γίνει θα γίνει.
Από την πλευρά της η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ανάγκη απολογισμού και περισυλλογής
( 07.03.2005 )

Παλαιότερα άρθρα


Εμφαση στην οικονομία (Κ. Βέρρος)

Ασάφεια ως προς τη νέα αλλαγή (Κ. Βέρρος)

Από περιπέτεια σε περιπέτεια. . . (Κ. Βέρρος)

Το τσουνάμι της παγκοσμιοποίησης (Στέφανος Ληναίος )

Περιφρόνηση προς το θέατρο (Στέφανος Ληναίος)

Οι «Ευρωπαϊκές Πολιτείες της Αμερικής» (Στέφανος Ληναίος)

Συνέπεια εξαγγελιών και πολιτικής (Κ. Βέρρος)

Η μεγάλη ευκαιρία (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ