Νέο υπόγειο parking στο ΦΙΞ

0


Νέο υπόγειο parking στο ΦΙΞHome

Ελλάδα
Αρχισε και τυπικά την εμπορική του λειτουργία ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων στο σταθμό του Μετρό Συγγρού-Φιξ. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους χώρους στάθμευσης της Αθήνας και τον πρώτο από μιας σειράς τέτοιων υπόγειων γκαράζ που κατασκευάζονται σε σταθμούς του Μετρό, προκειμένου να διευκολύνουν τη μετεπιβίβαση των πολιτών.


 
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης ο οποίος τόνισε ότι ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους στην Αθήνα και εντάσσεται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης και λειτουργίας σταθμών μετεπιβίβασης, που προωθείται από τα συναρμόδια υπουργεία, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα.


Στόχος του προγράμματος αυτού, όπως εξήγησε ο υπουργός είναι να διευκολυνθούν οι χρήστες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, να προσελκυθούν νέοι επιβάτες σε αυτά και να υπάρξει λύση στο εντονότατο πρόβλημα στάθμευσης που υπάρχει στην Αθήνα.


Ο κ. Λιάπης ανακοίνωσε ότι σε λιγότερο από δύο μήνες θα τεθεί σε λειτουργία ο σταθμός μετεπιβίβασης στο Χαλάνδρι και εντός του επόμενου έτους άλλος ένας τέτοιος χώρος στο σταθμό στο μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας.


Ο χώρος στάθμευσης στο Φιξ είναι χωρητικότητας περισσότερων από 600 αυτοκινήτων, είναι σχεδόν αυτοματοποιημένος και έχουν προβλεφθεί όλα τα διεθνή στάνταρς ασφαλείας. Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 5:30 το πρωί έως τις 12:30 το βράδυ και οι τιμές του είναι πάρα πολύ λογικές.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ