Ο χιονιάς ξαναχτυπά

0


Ο χιονιάς ξαναχτυπάHome

Ελλάδα
Ενσκήπτει νέο κύμα κακοκαιρίας, κυρίως στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα. Από την Κυριακή έχουν παρατηρηθεί σφοδρές χιονοπτώσεις σε Έβρο, Θράκη, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορίας το οδικό δίκτυο της Β.Ελλάδας να γίνεται με αλυσίδες. Χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες η Θάσος, ενώ προβλήματα υπήρξαν στα αεροδρόμια της Ρόδου και στα δρομολόγια ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.


 
Αναλυτικότερα, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, αλλά και στην Εγνατία οδό, ενώ προβλήματα σημειώνονται στις συγκοινωνίες σ΄ολόκληρη την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία από τις χιονοπτώσεις. Συγκεκριμένα, όλα τα οχήματα κινούνται με αλυσίδες από το 438ο μέχρι το 474ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, στο ύψος του νομού Πιερίας, καθώς επίσης και στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας, από τη Βέροια μέχρι τα Γρεβενά. Ακόμα, η χρήση αλυσίδων είναι απαραίτητη για όλα τα οχήματα που κινούνται στις εθνικές οδούς Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, Θεσσαλονίκης – Κιλκίς και Θεσσαλονίκης – Σερρών και Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου.


Στο μεταξύ, καταρρακτώδης βροχή έπληξε τη Ρόδο κυρίως στο βόρειο τμήμα του νησιού. Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Διαγόρας οι πρώτες πρωινές πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Αegean.


Eπίσης, μετ\\\’ εμποδίων διεξάγονται τα δρομολόγια με υπεραστικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ, από και προς τη Θεσσαλονίκη, λόγω του πυκνού χιονιού που εξακολουθεί να πέφτει σ΄ολόκληρη την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Συγκεκριμένα, δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Σοχό, Αρέθουσα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Κιλκίς, Σέρρες και Νιγρίτα Σερρών.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ