Ακατάλληλα γάλατα στο στρατό

0


Ακατάλληλα γάλατα στο στρατόHome

Ελλάδα
Στην κατάσχεση και σφράγιση 97,27 τόνων ακατάλληλου προς βρώση γάλακτος εβαπορέ MILKIN, προέλευσης Λιθουανίας, προχώρησαν οι κτηνίατροι της Νομαρχίας Πειραιά μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στην 862 Αποθήκη Βάσης Εφοδιασμού Τροφίμων, στα Καμίνια.


 
Είχε προηγηθεί τηλεφωνική και έγγραφη καταγγελία της 862 ΑΒΕΤ, καθώς οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη παρτίδα από το Κέντρο Βιολογικών Ερευνών Στρατού (ΚΒΙΕΣ) είχαν διαπιστώσει την ακαταλληλότητα του προϊόντος.


Το γάλα που ήταν συσκευασμένο σε κουτιά των 410 γραμ. (με ημερ. λήξης 10ο και 11ο του 2006) και αποθηκευμένο σε κιβώτια των 48 κουτιών, κρίθηκε ακατάλληλο για κατανάλωση διότι κατά την διάνοιξή του διαπιστώθηκαν πήγματα συσσωρευμένου λίπους στα εσωτερικά τοιχώματα των κουτιών και ιδιαίτερα στον πυθμένα.


Η φύλαξη και η μέριμνα για την καταστροφή ανατέθηκε στην 862 ΑΒΕΤ, ενώ για την υπόθεση ενημερώνεται ο αρμόδιος εισαγγελέας. Σημειώνεται ότι η προαναφερθείσα ποσότητα είχε παραληφθεί από την 862 ΑΒΕΤ από την προμηθεύτρια εταιρεία GENNET A.E. η οποία εδρεύει στην Αθήνα.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ