Δηλώσεις Πολύδωρα για «αντάρτικο πόλεων»

0


Δηλώσεις Πολύδωρα για «αντάρτικο πόλεων»Home

Ελλάδα
Για «αντάρτικο πόλεων» κάνει λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των αστυνομικών αρχών και ομάδων αντιεξουσιαστών. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως: «η Ελλάδα είναι μια ειρηνική χώρα. Δεν θέλει λογικές αντάρτικου πόλεων».


 
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης επαναλαμβάνει ότι η Αστυνομία δεν έχει βεντέτα με κανέναν και υπογραμμίζει ότι «η βία των αντιεξουσιαστών αποτελεί μονομερή δράση που δεν έχει στέρεο σκεπτικό». Σημειώνει μάλιστα ότι (οι αντιεξουσιαστές) «παιδιά μας είναι και αυτοί, δεν θέλουμε να τους δούμε ποτέ ως απολωλότα όντα. Στρέφεται και σε αυτούς η σκέψη και προσοχή μας, ενώ οι παντοειδείς στρατολόγοι τους δεν τους σκέπτονται και αδιαφορούν για τις δυσμενείς συνέπειες».


Όσο για τα γεγονότα της Πέμπτης, είπε ότι ήταν «πρωτοφανής η σφοδρότητα της επίθεσης» και ότι «το σχέδιο της αστυνομίας ήταν επιτυχημένο και πολύ καλές οι αντοχές των αστυνομικών που δέχθηκαν τις επιθέσεις». Παράλληλα, χαρακτήρισε δολοφονική την επίθεση κουκουλοφόρων το βράδυ του Σαββάτου κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, στα Εξάρχεια.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ρουκέτες, πλειστηριασμοί και αναρχία (Κ. Βέρρος)
( 25.01.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Κομματοκρατία αντί δημοκρατίας (Κ. Βέρρος)

Συνδικαλιστικός εκβιασμός (Κ. Βέρρος)

Περί Τσιτουρίδη και περί πολιτικής ευθύνης (Κ. Βέρρος)

Αγαπητοί κύριε Πολύδωρα και κύριε Δημοσχάκη. . . (Κ. Βέρρος)

Στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία (Κ. Βέρρος)

Ελλάς, είσαι το κάτι άλλο! (Κ. Βέρρος)

Συζήτηση; Ποια συζήτηση;; (Κ. Βέρρος)

Θέατρο του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ