Λίγες μέρες προθεσμία

0


Λίγες μέρες προθεσμίαHome

Ελλάδα
Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο ανώτερος αξιωματικός (αντισυνταγματάρχης) του Στρατολογικού, ο οποίος εντοπίσθηκε από τις υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Aμυνας να αφαιρεί έγγραφα στρατολογικής φύσεως από το στρατόπεδο Γαζή, στο Ρουφ.


Ο αντισυνταγματάρχης, εναντίον του οποίου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις κακουργηματικού και πλημμελληματικού χαρακτήρα, επικαλέστηκε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του συνηγόρου του, ο οποίος βρισκόταν εκτός Αθηνών. Ο αντισυνταγματάρχης θα απολογηθεί την Παρασκευή στην ανακρίτρια του Στρατοδικείου Αθηνών.


Επίσης, έγινε γνωστό ότι στα τέλη Ιανουαρίου, το υπουργείο Εθνικής Aμυνας θα δώσει συγκεντρωτικά στοιχεία για τη μέχρι τότε πορεία των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, σχετικά με το θέμα των παράνομων απαλλαγών από τη στράτευση.


Oπως έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Εθνικής Aμυνας, μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι 83 νέοι έτυχαν απαλλαγής στράτευσης για λόγους υγείας, με ιατρικές γνωματεύσεις όμως που δεν αφορούσαν τους ίδιους, αλλά άλλα πρόσωπα. Οι γνωματεύσεις, η πλαστότητα των οποίων έχει διαπιστωθεί από τις αρχές, εκδόθηκαν κατά τα έτη 1997 έως και το 2004.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ