Με φόρα στην αναζήτηση στρατηγικού εταίρου ο ΟΤΕ

0


Με φόρα στην αναζήτηση στρατηγικού εταίρου ο ΟΤΕHome

Ελλάδα
Εντολή στους συμβούλους του δημοσίου να συνεχίσουν τις διερευνητικές τους επαφές – ως το τέλος Φεβρουαρίου- για την αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ, έδωσαν οι υπουργοί Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης και Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ύστερα από συνάντηση που είχαν.


 
Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης μετά τη συνάντηση που έγινε με τους συμβούλους του Δημοσίου για την αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ, έχουν γίνει επαφές με πολλούς οργανισμούς. Αναζητείται στρατηγικός εταίρος για τον ΟΤΕ στο πλαίσιο των αποφάσεων της Διϋπουργικής Επιτροπής για τις αποκρατικοποιήσεις. Μετά τις διερευνητικές επαφές των συμβούλων ως το τέλος του Φεβρουαρίου θα συνέλθει η Διϋπουργική Επιτροπή προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις.


Από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Λιάπης, είπε ότι ζητήθηκε από τους συμβούλους να επισπεύσουν τις διαδικασίες αναζήτησης στρατηγικού εταίρου και να διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες. Και κατέληξε ότι στόχος είναι να βρεθεί επενδυτής και να επενδύσει με πόρους και τεχνολογία για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες προς τους καταναλωτές.


Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ