Προς εξέταση το πανεπιστημιακό άσυλο

0


Προς εξέταση το πανεπιστημιακό άσυλοHome

Ελλάδα
Απαντώντας στις επικρίσεις με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο Πολυτεχνείο, η κυβέρνηση προωθεί άμεσα το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Παιδεία, που περιλαμβάνουν και το πανεπιστημιακό άσυλο, για το οποίο επισημαίνει ότι «παρατηρείται κατάχρηση».


 
Συγκεκριμένα, την πρόθεση της κυβέρνησης να ολοκληρώσει, σύντομα, τον διάλογο για τις αλλαγές στην Παιδεία, προκειμένου το σχετικό νομοσχέδιο να προωθηθεί στη Βουλή, αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος.


Ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί διάλογο για εύλογο χρονικό διάστημα και ο διάλογος αυτός πραγματοποιήθηκε.


Μάλιστα, με αφορμή τις συμπλοκές ταραξιών με άνδρες των ΜΑΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «παρατηρείται κατάχρηση του ασύλου».


Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη ερωτήθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.


Σε ερώτηση γιατί δεν έγιναν συλλήψεις, ο κ. Πολύδωρας απάντησε πως «η Αστυνομία και επιχειρησιακά κάνει καλά τη δουλειά της».
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ