Φόβος για black out

0


Φόβος για black outHome

Ελλάδα
Συνεχίζεται η κατάληψη στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Αγίου Δημητρίου, στην Κοζάνη, από κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων Ρυακίου και Αγίου Δημητρίου. Έχει ήδη τεθεί εκτός λειτουργίας μία από τις πέντε μονάδες του υδροηλεκτρικού σταθμού, ενώ στελέχη της ΔΕΗ φοβούνται πιθανό black out.


 
Oι κάτοικοι ζητούν την επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα στον τόπο τους, προκειμένου να λάβει ιδία γνώση για τους λόγους που έχουν προχωρήσει στην κατάληψη του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Αγίου Δημητρίου, στην Κοζάνη.


Το πρωί της Κυριακής, τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέας Λεούδης, ο οποίος μετέφερε την πρόταση για συνάντηση, την Τρίτη, του κ. Σιούφα και της διοίκησης της επιχείρησης με τριμελή επιτροπή του Συλλόγου Ανέργων και Ανάπτυξης Ρυακίου Αγ.Δημητρίου, προκειμένου να συζητηθεί με θετική διάθεση και εμπεριστατωμένα, όπως είπε ο κ. Λεούδης, το πρόβλημα, εφόσον σταματήσει η κατάληψη.


Αίτημα των καταληψιών είναι να προσληφθούν περισσότερα άτομα από την περιοχή στη ΔΕΗ, διότι, όπως υποστηρίζουν, οι μόνιμες θέσεις εργασίας που προκηρύχτηκαν από την επιχείρηση δεν καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ