Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

0


Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην ΑθήναHome

Ελλάδα
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποίησαν στην Αθήνα φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικοί. Οι διαδηλωτές, που διαμαρτύρονται για το νέο νόμο-πλαίσιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ζητούν την κατάργησή του, συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας.


Φωνάζοντας συνθήματα, οι διαδηλωτές πέρασαν μπροστά από τη Βουλή και διαλύθηκαν στα Προπύλαια. Εξαιτίας της πορείας κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας παρέμειναν κλειστοί για περίπου τρεις ώρες.


Πορεία από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποίησαν φοιτητές και σπουδαστές στη Θεσσαλονίκη. Οι διαδηλωτές δήλωσαν ότι «το τέλος των καταλήψεων δεν σημαίνει και το τέλος των κινητοποιήσεών τους, που θα συνεχιστούν με άλλες μορφές».


Εν τω μεταξύ, την τοποθέτηση της δεκαπενθήμερης εξεταστικής περιόδου στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης «σε χρόνο σύμφωνο με τις εισηγήσεις και την εκφρασμένη βούληση των οργάνων της κάθε σχολής» αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του το Συμβούλιο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης


Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΤΕΙΘ Στυλιανού Ιωαννίδη «η εξεταστική στη Σχολή Τεχνολόγων Εφαρμογών θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα και σε όλες τις υπόλοιπες στο τέλος του εξαμήνου».
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ