ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΟ WILLMINGTON

eNEW: http://www.enew.gr/mag/article/articleprint/1825/-1/16/

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΟ WILLMINGTONTop level

ΟμογένειαΕνα πλούσιο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην Ελληνική κληρονομιά οργανώνει το Chapter 95 της ΑΧΕΠΑ στο Wilminghton, Delaware, 11 Οκτωβρίου 2003, 9:30 με 3:30 στο Ελληνικό Κέντρο του Holy Trinity Greek Orthodox Church.

Η γνωστή και πολυβραβευμένη Ελληνοκαναδική θεατρική ομάδα «Νεφέλη» θα παρουσιάσει «Τα παιδιά της Φλόγας». Ενα πολυθέαμα που έγραψε και σκηνοθέτησε η κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου Μυλωνά. Τα 32 παιδιά που συμμετέχουν στην ομάδα της Κοινότητας του Μητροπολιτικού Τορόντο, γεννήθηκαν όλα στον Καναδά. Ωστόσο, μιλούν, τραγουδούν και χορεύουν στην ελληνική γλώσσα. Η μουσικοχορευτική παράσταση αφορά το θέμα της μετανάστευσης και των Ολυμπιακών αγώνων.


Στην Ολυμπιάδα της Αθήνας του 2004 θα αναφερθεί στην ομιλία του ο υποψήφιος για τη θέση του κυβερνήτη στο New Hampshire και νυν προέδρος του «Hellenic American Union in Athens», ο κ. Κρις Σπύρου.


Η κ. Ελένη Κωνσταντέλος θα παρουσιάσει μύθους και ιστορίες από την αρχαία Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν πολλές προσωπικότητες από Ελλάδα και Αμερική, μεταξύ των οποίων η κυβερνήτης της Πολιτείας του Delaware, κ. Ruth Ann Minner και ο καθηγητής κ. Alexander Kitroeff ο οποίος θα συνοδεύεται από γνωστόν αθλητή, το όνομα του οποίου επιφυλάσσεται ως έκπληξη για το κοινό.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

τα παιδιά της Φλόγας