Το πρώτο ηλεκτρονικό σχολείο της Αμερικής

0


Το πρώτο ηλεκτρονικό σχολείο της ΑμερικήςHome

Ομογένεια
Η Ακαδημία του Αριστοτέλη στη Φιλαδέλφεια πρωτοτύπησε δημιουργώντας το δικό της διαδικτυακό τόπο (website) στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ μέσω του οποίου σύντομα θα μπορεί κανείς να μάθει Ελληνικά. Στην διεύθυνση www.aristotle-academy.org γονείς και μαθητές μπορούν να βρουν διδακτικό υλικό, τις εργασίες των παιδιών και ότι πληροφορία χρειασθούν για το σχολείο. Ακόμη οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους δασκάλους των παιδιών τους.


μαθητές και δάσκαλοι του σχολείου Αγίου γεωργίου στη Φιλαδέλφεια με τη συναργάτιδα μας Ν. Μπίσκα
μαθητές και δάσκαλοι του σχολείου Αγίου γεωργίου στη Φιλαδέλφεια με τη συναργάτιδα μας Ν. Μπίσκα
Η παρουσίαση του website έγινε πρόσφατα, στον μεγάλο ετήσιο χορό του σχολείου στον Αγιο Γεώργιο, Media, παρουσία του ακούραστου Συντονιστή Εκπαίδευσης του Ελληνικού Προξενείου της Νέας Υόρκης κ. Νίκου Νικολιδάκη.


Η Αριστοτέλειος Ακαδημία είναι ένα ανεξάρτητο σχολείο, λειτουργεί επί 11 χρόνια και είναι αφιερωμένο στην καλλιέργεια της Ελληνικής Γλώσσας που βασίζεται αποκλειστικά στους πόρους και τον εθελοντισμό των γονέων. Διευθυντής και «Ψυχή» της Ακαδημίας είναι ο κ. Ηλίας Παντελίδης, ο οποίος εργάζεται ακατάπαυστα για την υπόθεση της Ελληνικής Παιδείας στην Αμερική εντός και εκτός Ακαδημίας. Προσφέρει ανιδιοτελώς τις γνώσεις και τις ιδέες του, τον προσωπικό του χρόνο, και πάνω από όλα την δύναμη της γνήσια ελληνικής ψυχής του. Στο πλάι του, συμπαραστάτης και επικεφαλής της προσπάθειας ο δυναμικός και αφοσιωμένος πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δρ. Αλεξανδρος Κοπάτσης.


Για τη δημιουργία του διαδικτυακού τόπου συγκροτήθηκε μία εθελοντική ομάδα εργασίας από γονείς: ο κ. Ευάγγελος Δεληκούρας, ο κ. Μανώλης Παπδόπουλος και η κ. Δώρα Μπιμπίλα. «Το όραμα μας είναι η δημιουργία ενός Προγραμματος Σπουδών που θα δίνει στα παιδιά μας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στη μετέπειτα πορεία τους, συνδυάζοντας την εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας με την πληροφορική τεχνολογία, όντας το πρώτο Ελληνικό virtual σχολείο του απόδημου Ελληνισμού” μας είπε ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γιάντσος.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ