Ικανοποίηση για την αλλαγή των Ολυμπιακών μεταλλίων

0


Ικανοποίηση για την αλλαγή των Ολυμπιακών μεταλλίωνHome

Ομογένεια
Την ικανοποίησή τους εκφράζουν οι Ελληνοαμερικανικές οργανώσεις για την απόφαση για ουσιαστική αλλαγή των Ολυμπιακών μεταλλίων που πρόσφατα ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ολυμπιακή Επιτοπή. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε σημαντικά η πολυετής επιμονή του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου, σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες-μέλη του και την ΑΧΕΠΑ.


«Η μαζική προσπάθεια και επιμονή φέρνει αποτελέσματα στους αγώνες που κάνει η ομογένεια για πολιτιστικές και ιστορικές αξίες της Ελλάδα που τόσο επίκαιρες είναι σήμερα» δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληναομερικανικού Εθνικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος.
«Τρανό παράδειγμα η σωστή απόφαση της ΔΟΕ για την αντικατάσταση των Ολυμπιακών μεταλλίων με την αφαίρεση του μη αντιπροσωπευτικού Κολοσιαίου της Ρώμης με το ιστορικό Στάδιο της Αθήνας όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1986 και με το άγαλμα της Νίκης- έργο του καλλιτέχνη Παιονίου από την Χαλκιδική που σήμερα στολίζει τον Ναό του Δία στην Αρχαία Ολυμπία. Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσους προσπάθησαν από το 1995 μέχρι σήμερα να στείλουν επιστολές διαμαρτυρίας αλλά και υποδείξεων για την επανόρθωση των ιστορικών μεταλλίων από τους αγώνες του Αμστερνταμ το 1928 μέχρι σήμερα», κατέληξε ο κ. Σπυρόπουλος.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ