ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΟ WILLMINGTON

0


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΟ WILLMINGTONHome

Ομογένεια
Ενα πλούσιο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην Ελληνική κληρονομιά οργανώνει το Chapter 95 της ΑΧΕΠΑ στο Wilminghton, Delaware, 11 Οκτωβρίου 2003, 9:30 με 3:30 στο Ελληνικό Κέντρο του Holy Trinity Greek Orthodox Church.


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ
τα παιδιά της Φλόγας
τα παιδιά της Φλόγας
 
 
Η γνωστή και πολυβραβευμένη Ελληνοκαναδική θεατρική ομάδα «Νεφέλη» θα παρουσιάσει «Τα παιδιά της Φλόγας». Ενα πολυθέαμα που έγραψε και σκηνοθέτησε η κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου Μυλωνά. Τα 32 παιδιά που συμμετέχουν στην ομάδα της Κοινότητας του Μητροπολιτικού Τορόντο, γεννήθηκαν όλα στον Καναδά. Ωστόσο, μιλούν, τραγουδούν και χορεύουν στην ελληνική γλώσσα. Η μουσικοχορευτική παράσταση αφορά το θέμα της μετανάστευσης και των Ολυμπιακών αγώνων.


Στην Ολυμπιάδα της Αθήνας του 2004 θα αναφερθεί στην ομιλία του ο υποψήφιος για τη θέση του κυβερνήτη στο New Hampshire και νυν προέδρος του «Hellenic American Union in Athens», ο κ. Κρις Σπύρου.


Η κ. Ελένη Κωνσταντέλος θα παρουσιάσει μύθους και ιστορίες από την αρχαία Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν πολλές προσωπικότητες από Ελλάδα και Αμερική, μεταξύ των οποίων η κυβερνήτης της Πολιτείας του Delaware, κ. Ruth Ann Minner και ο καθηγητής κ. Alexander Kitroeff ο οποίος θα συνοδεύεται από γνωστόν αθλητή, το όνομα του οποίου επιφυλάσσεται ως έκπληξη για το κοινό.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ