Η Ολυμπιακή πετά και πάλι προς Αυστραλία

0


Η Ολυμπιακή πετά και πάλι προς ΑυστραλίαHome

Ομογένεια
Ενα δρομολόγιο για το οποίο είχαν σημειωθεί οξύτατες αντιδράσεις των ομογενών της Αυστραλίας, όταν καταργήθηκε, επαναφέρει τώρα η Ολυμπιακή Αεροπορία, ανοίγοντας ¨γέφυρα¨ για περίπου 1,5 εκατομμύριο ελληνο-αυστραλούς του Σίδνεϊ.


 
Η εταιρεία, που είχε διακόψει το δρομολόγιο αυτό για οικονομικούς λόγους, πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι την πρώτη της πτήση με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ και ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο Μουχαράκ του Μπαχρέϊν.
Οι πτήσεις θα εκτελούνται από την εταιρία Gulf Air, με την οποία έχει έλθει σε συμφωνία συνεκμετάλλευσης ο εθνικός μας αερομεταφορέας.
Η πρώτη πτήση ΟΑ 8042, με την οποία άρχισε και πάλι η σύνδεση της Ομογένειας με την Μητροπολιτική Ελλάδα, αναχώρησε στις 14:00 για το Σίδνει, με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο ¨Muharraq¨ του Μπαχρέϊν.
Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές από την Αθήνα για το Σίδνεϊ μέσω Μπαχρέιν και Σιγκαπούρης. Η διαδρομή Αθήνα – Μπαχρέιν θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη τύπου AIRBUS A320, ενώ από Μπαχρέιν για Σιγκαπούρη και Σίδνεϋ με ΑΙRBUS A340-300.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ