Τρεις νεκροί από πυρκαγιά στην Πειραιώς

0


Τρεις νεκροί από πυρκαγιά στην ΠειραιώςHome

ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Δύο άτομα απανθρακώθηκαν και ένα τρίτο υπέκυψε δυο ώρες μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών και παρά τις προσπάθειες γιατρών στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ύστερα από μεγάλης έκτασης φωτιά που εκδηλώθηκε σε πολυχώρο που στο παρελθόν χρησίμευε ως αποθήκη εργοστασίου ξυλείας και επρόκειτο την προσεχή Πέμπτη να λειτουργήσει ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.


 
Σύμφωνα με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής τα τρία θύματα είναι μη αναγνωρίσιμα από τα καθολικά εγκαύματα, ενώ φέρονται να είναι αλλοδαποί. Τα στοιχεία τους μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα ενώ παρά το γεγονός ότι η φωτιά έσβησε γρήγορα, συνεχίζονται οι έρευνες μέσα στα αποκαΐδια του πολυχώρου στην οδό Πειραιώς 178 γιατί την ώρα της φωτιάς εργάζονταν 15 συνεργεία, δηλαδή περισσότεροι από 50 εργάτες και ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν υπάρχει και άλλος απανθρακωμένος ή σοβαρά τραυματισμένος.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 3 στο πίσω μέρος του πολυχώρου όπου εργάζονταν οι τρεις άτυχοι αλλοδαποί και έκαναν εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εάν η φωτιά προκλήθηκε από σπινθήρα ή από άλλη αιτία.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατόρθωσαν να περιορίσουν τη φωτιά που δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων, με τον κίνδυνο να αναφλεγεί η περιοχή.
Η οδός Πειραιώς λίγο πριν τις 18:00 δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία ενώ στην περιοχή παρέμειναν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία

Η Δικαιοσύνη μίλησε, έκλεισε η υπόθεση;
( 09.12.2003 )

Παλαιότερα άρθρα


Καταγγελία – διαμαρτυρία συνέδρων παγκόσμιου ΣΑΕ (Ν. Μπίσκα)

Η Νέα Ολυμπιακή (Αντ. Παπαγιαννίδης)

Ας κάνουμε λοιπόν ανακωχή (Ζ. Ζάχου)

Καραγκιοζηλίκια (Αντ. Παπαγιαννίδης)

Φεύγει ή δεν φεύγει; (Κ. Βέρρος)

Γελαστή εθνική υπερηφάνεια (Κ. Βέρρος)

Μα, γιατί τσακώνονται έτσι; (Αντ. Παπαγιαννίδης)

Ελλάς, Έλληνες, το μεγαλείο μας! (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ