Ραντεβού Σαρόν-Κορέϊ, εν μέσω νεφών

0


Ραντεβού Σαρόν-Κορέϊ, εν μέσω νεφώνHome

ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα έδωσαν ο ισραηλινός και ο παλαιστίνιος πρωθυπουργός, την ώρα που στα Παλαιστινιακά Εδάφη συνεχίζονται οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού και οι παλαιστινιακές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών.Την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να γίνει η συνάντηση του Αριέλ Σαρόν με τον Αχμεντ Κορέι, όπως δήλωσε ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Σιλβάν Σαλόμ. Πρόκειται για ένα ραντεβού που όλοι ελπίζουν ότι θα ανοίξει και πάλι ένα παράθυρο για το διάλογο.
Ωστόσο την ίδια ώρα οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις εναντίον των ριζοσπαστικών οργανώσεων στα Παλαιστινιακά Εδάφη, γεγονός που φέρνει σε δύσκολη πολιτική θέση την Παλαιστινιακή Αρχή.
Τα ξημερώματα περίπου 50 τανκς και θωρακισμένα εισέβαλαν στην πόλη και στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, στη Δυτική Οχθη, όπου για αρκετή ώρα γινόταν ανταλλαγή πυρών μεταξύ Ισραηλινών στρατιωτών και Παλαιστινίων μαχητών.
Την ίδια ώρα έξω από τη Νάμπλους Παλαιστίνιοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα εναντίον αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν φανατικοί Εβραίοι. Από τα πυρά των Παλαιστινίων τραυματίσθηκαν επτά άτομα, τα δύο σοβαρά.

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία

Η Δικαιοσύνη μίλησε, έκλεισε η υπόθεση;
( 09.12.2003 )

Παλαιότερα άρθρα


Καταγγελία – διαμαρτυρία συνέδρων παγκόσμιου ΣΑΕ (Ν. Μπίσκα)

Η Νέα Ολυμπιακή (Αντ. Παπαγιαννίδης)

Ας κάνουμε λοιπόν ανακωχή (Ζ. Ζάχου)

Καραγκιοζηλίκια (Αντ. Παπαγιαννίδης)

Φεύγει ή δεν φεύγει; (Κ. Βέρρος)

Γελαστή εθνική υπερηφάνεια (Κ. Βέρρος)

Μα, γιατί τσακώνονται έτσι; (Αντ. Παπαγιαννίδης)

Ελλάς, Έλληνες, το μεγαλείο μας! (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ