Ούτε καν υπό σκέψη η τουρκική πρόταση

0


Ούτε καν υπό σκέψη η τουρκική πρότασηHome

Πολιτική
Η ελληνική κυβέρνηση δεν τοποθετείται επί «σκέψεων» και «προτάσεων» και ως εκ τούτου οι «πληροφορίες» σχετικά με την πρόθεση της Τουρκίας να ανοίξει ένα λιμάνι της με αντάλλαγμα τη νομιμοποίηση του αεροδρομίου της Τύμπου στα κατεχόμενα δεν συνιστούν αντικείμενο σχολιασμού.


 
Με αυτό το αιτιολογικό, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, απέφυγε να πάρει θέση στις νέες εξελίξεις που προέκυψαν μετά την αναδίπλωση της τελευταίας στιγμής από την Aγκυρα.


Την ίδια ώρα όμως η Λευκωσία ελάμβανε σαφή και ξεκάθαρη θέση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χριστόδουλος Πασιαρδής δήλωσε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα η Κυπριακή Δημοκρατία να δώσει τη συγκατάθεσή της για άνοιγμα παράνομου αεροδρομίου, γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε αναγνώριση του ψευδοκράτους.


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατηγόρησε τον κ. Κώστα Καραμανλή ότι «είναι εύκολος στις μεγάλες εξαγγελίες και στα μεγάλα λόγια, αλλά είναι απών στις πολύ σημαντικές εξελίξεις για τα εθνικά μας θέματα» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τη θέση της χώρας μας που διαμόρφωσε και της κληροδότησε το ΠΑΣΟΚ.


Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ