«Κοκορομαχία» για τον ΟΤΕ

0


«Κοκορομαχία» για τον ΟΤΕHome

Πολιτική
Αποχώρησαν από την τελευταία ημέρα συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εκφράζοντας τη διαφωνία τους με τον τρόπο εισαγωγής, αλλά και με την ουσία των τροπολογιών της κυβέρνησης για τον ΟΤΕ και τον αναπτυξιακό περιφερειακό χάρτη.


 
Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση για αναξιοπιστία, ενώ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου τόνισε ότι «θα αντιστρέψουμε την πορεία «εκποίησης» του ΟΤΕ. Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλακος τόνισε πως το ΚΚΕ καταγγέλει «το έγκλημα που άρχισε επί ΠΑΣΟΚ και ολοκληρώνεται επί ΝΔ», ενώ την αντίθεση του κόμματος του εξέφρασε και ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος.


Υψηλοί τόνοι από Παπανδρέου


«Δηλώνουνε καθαρά ότι η πώληση αυτή δεν πρέπει να γίνει. Θα αποκρούσουμε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και θα διερευνήσουμε κάθε πτυχή τους. Αυτό να το έχουν υπόψη τους όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση», τόνισε ο Γ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι «η πορεία αυτή θα αντιστραφεί».


Για ρεσιτάλ αναξιοπιστίας κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Γιώργος Αλογοσκούφης, τονίζοντας ότι προ των αδιεξόδων του το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να αποχωρήσει, διότι αποκαλύφθηκε πως αυτό που καταγγέλλει ήταν η πολιτική που προσπάθησε να ακολουθήσει όταν ήταν κυβέρνηση το 2000 αλλά απέτυχε, παρ\\\\\\\’ ότι ακριβοπλήρωσε τους συμβούλους που προσέλαβε.


Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ