Πολιτική

0


Πολιτική

( 11.06.2007 17:48 )
«Είναι καλό το επίπεδο της ασφάλειας στην Ελλάδα και ίσως είναι καλύτερο και από την Ευρώπη, όσο το αποδεικνύουν αυτό οι στατιστικές». Τη δήλωση αυτή έκανε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας όταν κλήθηκε να σχολιάσει πανευρωπαϊκή έρευνα, η οποία έδειξε ότι το 49% των Ελλήνων φοβάται ότι θα πέσει θύμα κλοπής ή ληστείας, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σε μέσο όρο στο 30%.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 14.05.2007 12:13 )
Το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για τις εξελίξεις σχετικά με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του υπ. Εξωτερικών, Γιώργου Κουμουτσάκου, το υπουργείο «παρακολουθεί από πολύ κοντά, με μεγάλο ενδιαφέρον και προσοχή» τις εξελίξεις αυτές.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 09.05.2007 11:33 )
Nα κόψει την εκλογολογία επιχειρεί η κυβέρνηση και καλεί τους υπουργούς, με τη φράση «κρείττον το σιγάν» του Θ. Ρουσόπουλου να σταματήσουν να τροφοδοτούν με δηλώσεις τα σενάρια. Ωστόσο, ο κ. Ρουσόπουλος, με μονολεκτικές φράσεις επιχείρησε να δείξει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, και απέκλεισε κάλπες τον Ιούνιο.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 07.05.2007 10:48 )
Βαθαίνει η πολιτική κρίση στην Τουρκία, μετά την επίσημη ανακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Αμπντουλάχ Γκιούλ ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοκρατίας, έπειτα από την αποτυχία του κοινοβουλίου να προχωρήσει σε ψηφοφορία ελλείψει απαρτίας.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 04.05.2007 16:46 )
Στη Σαντορίνη βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας καθηγητής κ. Ιωάννης Τζωάννος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Ηλία Σιωνίδη, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο και τον απολογισμό των εργασιών απορρύπανσης και τις αναληφθείσες ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 04.05.2007 09:58 )
«Οι πολίτες είδαν, έμαθαν, ξέρουν και γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο», τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο επέκρινε για τη στάση του ιδίου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τόσο στα φαινόμενα διαφθοράς, όσο, κυρίως, για την έκδοση «ανομολόγητων» ομολόγων, αλλά και την εκμετάλλευση των Ταμείων από την εταιρία «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή» επί κυβέρνησης Σημίτη.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 20.04.2007 10:26 )
Συνεργασία με τους υπουργούς Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη και Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι ξεκινά η υλοποίηση του προγράμματος «Δες το Ψηφιακά», το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και σπουδαστές.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 18.04.2007 19:19 )
Το θέμα της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος της νήσου Θήρας, από το ναυάγιο του Κ/Ζ Sea Diamond, συζητήθηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη στο νέο κτίριο του ΥΕΝ, υπό τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κ Κεφαλογιάννη.


Συνέχεια…
| Πολιτική
  | < 1 >  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11-20  21-30  31-40  Next >>
Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ρουκέτες, πλειστηριασμοί και αναρχία (Κ. Βέρρος)
( 25.01.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Να τους αλλάξουν όλους. . . (Κ. Βέρρος)

Να τους αλλάξουν όλους. . . (Κ. Βέρρος)

Κομματοκρατία αντί δημοκρατίας (Κ. Βέρρος)

Συνδικαλιστικός εκβιασμός (Κ. Βέρρος)

Περί Τσιτουρίδη και περί πολιτικής ευθύνης (Κ. Βέρρος)

Αγαπητοί κύριε Πολύδωρα και κύριε Δημοσχάκη. . . (Κ. Βέρρος)

Στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία (Κ. Βέρρος)

Ελλάς, είσαι το κάτι άλλο! (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ