Δ. Αβραμόπουλος: Εξυγίανση… της Υγείας!

0


Δ. Αβραμόπουλος: Εξυγίανση… της Υγείας!Home

Πολιτική
Συνεργασία με τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και συζήτησαν για θέματα του υπουργείου του.


 
Ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι συζητήθηκε το πλέγμα των νομοθετικών πρωτοβουλιών του υπουργείου Υγείας. Ανέφερε χαρακτηριστικά το νομοσχέδιο για τις προμήθειες που, όπως είπε, θα βάλει τάξη σε ένα ακατάστατο περιβάλλον που υπάρχει εδώ και χρόνια, το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα, για τους φυσιοθεραπευτές και άλλα.


Απαντώντας σε ερώτηση για τις προσλήψεις και τις ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία, ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε ότι η ενίσχυση του ΕΣΥ βρίσκεται σε καλό δρόμο και έκανε λόγο για 6.000 προσλήψεις: 1.700, είπε, θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ, 1.200 με 8μηνη σύμβαση και 3.000 μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ που θα είναι δόκιμοι για 1,5 χρόνο.


Σε ό,τι αφορά τα Ψυχιατρεία, ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα της αποασυλοποίησης.


Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την προκήρυξη του \\\’Επαναστατικού Αγώνα\\\’ ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι η δημοκρατία, το πολιτικό σύστημα και η κοινωνία είναι ισχυρά απέναντι σε κάθε τι που τα απειλεί. Υπάρχει ενιαίο μέτωπο υπογράμμισε, απέναντι σε ένα φαινόμενο που ξεπερνά τα εθνικά όρια της χώρας.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ