Επίθεση Ευθυμίου κατά κυβέρνησης

0


Επίθεση Ευθυμίου κατά κυβέρνησηςHome

Πολιτική
Σε πρόωρες εκλογές επιμένει το ΠΑΣΟΚ, καθώς εκτιμά ότι η κυβέρνηση συνιστά πρόβλημα για τη χώρα και «η κοινωνία είναι σε τροχιά καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής». Ο εκπρόσωπος Tύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευθυμίου διατήρησε για άλλη μια φορά υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους κατά της κυβέρνησης παραπέμποντας και στα όσα είπε ο κ. Παπανδρέου τις προάλλες στη Βουλή.


 
Σήμερα συνεδριάζει το Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ με θέμα την ενεργειακή πολιτική, αλλά είναι αμφίβολο εάν θα μετέχει και ο κ. Παπανδρέου λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες.


Ο κ. Ευθυμίου επανέλαβε ότι όσο γρηγορότερα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο.


Στην παρατήρηση ότι οι δημοσκοπήσεις αποτιμούν διαφορετικά την πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι στην Ευρώπη τα τρία τελευταία χρόνια οι λαοί ανατρέπουν τις δημοσκοπήσεις και έφερε ως παράδειγμα την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία.


Ακόμη ο κ. Ευθυμίου υπογράμμισε ότι είναι απαράδεκτο να γίνεται η δημόσια συζήτηση με δημοσκοπήσεις και να μην αναφέρεται σε πραγματική πολιτική που είναι και η λαϊκή έκφραση. Χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν υπάρχει διάλογος μέσω δημοσκοπήσεων, αλλά διάλογος μέσω πολιτικών».


Σε ερώτηση με αφορμή θέματα ασφάλειας των πολιτών ο κ. Ευθυμίου είπε ότι ο Πρωθυπουργός κατά τα 40 λεπτά της ομιλίας του στη Βουλή δεν μίλησε για θέματα ουσίας, προτίμησε να καλύψει τους υπουργούς του. Aκόμη υπενθύμισε ότι ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Πολύδωρας διαβεβαίωνε τη Βουλή των Eλλήνων ότι η εγκληματικότητα μειώνεται και η αστυνομία πράττει άριστα το έργο της.


Ο κ. Ευθυμίου κατέληξε λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι «ανεύθυνη» όταν όλη η Ελλάδα ξέρει πως η αστυνομία έχει αποδιαρθρωθεί σε κρίσιμες υπηρεσίες για κομματικούς λόγους, όταν επίσης ξέρει ότι για μικροκομματικούς λόγους το 40% των ανδρών και γυναικών της αστυνομίας, σε κρίσιμες περιοχές όπως είναι η Αττική, δεν βρίσκονται σε επιχειρησιακές θέσεις.


Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ