Απάντηση Λ. Ζαγορίτη στο ΠΑΣΟΚ

0


Απάντηση Λ. Ζαγορίτη στο ΠΑΣΟΚHome

Πολιτική
Τέρμα στο θέμα της διαδοχής στην ηγεσία του κόμματος της ΝΔ έβαλε ο γραμματέας του, Λευτέρης Ζαγορίτης, μιλώντας σε κεντρική εκδήλωση στην ¶ρτα. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «η χώρα έχει έναν ισχυρό πρωθυπουργό, η Νέα δημοκρατία έχει έναν ηγέτη ο οποίος κλείνει αυτή τη χρονιά, δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι και είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας».


 
Η σχετική δήλωση του κ. Ζαγορίτη έγινε με αφορμή ερώτηση για τη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Θεόδωρου Ρουσόπουλου στο «Βήμα» αναφορικά με θέμα διαδοχής του κ. Καραμανλή.


«Ο κ. Καραμανλής -συνέχισε ο κ. Ζαγορίτης- το απέδειξε με την εφαρμογή του προγράμματός της η Νέα Δημοκρατία, και όταν θα έρθει η ώρα με ακόμη μεγαλύτερη πλειοψηφία ο κόσμος θα μας εμπιστευθεί γιατί και μνήμη έχει και θυμάται το ποιος δημιούργησε προβλήματα, το ποιος φόρτωσε με προβλήματα αυτή τη χώρα και βεβαίως ήταν το ΠΑΣΟΚ και ένας από τους κορυφαίους υπουργούς του ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου αλλά και όλοι εκείνοι οι οποίοι είναι στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Είναι θέμα λοιπόν απλής σύγκρισης».


Κριτική για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ


Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που ανακοίνωσε ο κ. Παπανδρέου αλλά και για τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου με τις οποίες αμφισβήτησε τις σφυγμομετρήσεις, ο κ. Ζαγορίτης είπε «ο κ. Παπανδρέου αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις προφανώς γιατί δεν τον ευνοούν».


Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, επιτέλους παρουσίασε κάποιο πρόγραμμα, επιτέλους καιρός ήταν αλλά με πάρα πολλές υποσχέσεις με πάρα πολλές κοινοτυπίες, με πάρα πολλές αντιγραφές αλλά είναι καλοδεχούμενο και το μελετάμε. Το μελετάμε πάρα πολύ σοβαρά γιατί μπορεί να λέει και πράγματα τα οποία είναι σημαντικά και επειδή θα είμαστε εμείς κυβέρνηση την επόμενη τετραετία μπορεί να υιοθετήσουμε κάποια από αυτά γιατί εμείς δεν έχουμε παρωπίδες. Tόνισε δε «αντίπαλός μας δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα που έχει ο κόσμος και θέλουμε να τα λύσουμε, πολλά από τα οποία τα δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ».
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ