Στη Σαντορίνη ο Γ.Γ. του ΥΕΝ

0


Στη Σαντορίνη ο Γ.Γ. του ΥΕΝHome

Πολιτική
Στη Σαντορίνη βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας καθηγητής κ. Ιωάννης Τζωάννος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Ηλία Σιωνίδη, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο και τον απολογισμό των εργασιών απορρύπανσης και τις αναληφθείσες ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.


Επίσης, ενημερώθηκαν για την πρόοδο της διαδικασίας λήψης δειγμάτων από την προσβληθείσα θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου του Κ/Ζ SEA DIAMOND.
Σε σύσκεψη που ακολούθησε παρουσία του κ. Γενικού Γραμματέα του ΥΕΝ, του Αρχηγού Λ.Σ και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της άμεσης υλοποίησης των σχεδίων απάντλησης των καυσίμων από το Κ/Ζ SEA DIAMOND και ειδικότερα για την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από τα ερευνητικά σκάφη “ΑΙΓΑΙΟ” και “ΦΙΛΙΑ” του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε προκειμένου χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του σχεδίου απάντλησης.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, οι τοπικοί φορείς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και για τις μέχρι τώρα αναληφθείσες ενέργειες σε όλο το φάσμα των εργασιών από την πρώτη στιγμή.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ