Αίτηση Λοβέρδου για σύγκληση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής

0


Αίτηση Λοβέρδου για σύγκληση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΒουλήςHome

Πολιτική
Την άμεση σύγκληση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, προκειμένου να εξεταστεί η οικολογική καταστροφή στην Πάρνηθα συνεπεία της τελευταίας πυρκαγιάς, ζητά με επιστολή του στην Πρόεδρο της Βουλής, ο υπεύθυνος Περιβάλλοντος του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.


 
Η επιστολή του κ. Λοβέρδου, έχει ως εξής:


«Ως μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής και αρμόδιος του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για θέματα Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων, ζητώ την παρέμβασή σας για ένα, άκρως σημαντικό, κοινοβουλευτικό ζήτημα, που αφορά την πρόσφατη οικολογική καταστροφή στην Πάρνηθα.


Την Τρίτη 3/7/2007, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ζήτησα από τον αρμόδιο υπουργό να τοποθετηθεί επί των σχεδιασμών του για την αντιμετώπιση της οικολογικής καταστροφής στον εθνικό δρυμό. Αντ’ αυτών, έλαβα μία αόριστη απάντηση για μελλοντική συζήτηση. Επίσης, άγνωστο για ποιο λόγο, η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής που είχε οριστεί για αύριο Παρασκευή 6/7/07 με θέμα «Αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την πυρκαγιά της Πάρνηθας», αναβάλλεται. Θεωρώ, λόγω κρισιμότητας του θέματος, ως απολύτως αναγκαία τη σύγκλιση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος, παρότι αύριο ολοκληρώνεται η τρέχουσα σύνοδος της Βουλής.


Κυρία Πρόεδρε, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, θέλει να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην καίρια και αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την καταστροφική πυρκαγιά στην Πάρνηθα.


Παρακαλούμε λοιπόν, να ικανοποιήσετε το αίτημά μας, εκλαμβάνοντας την πρότασή μας ως απόπειρα συμβολής και όχι ως απειλή για την κυβέρνηση».
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ