Αποκλείει πρόωρες εκλογές ο Λ. Ζαγορίτης

0


Αποκλείει πρόωρες εκλογές ο Λ. ΖαγορίτηςHome

Πολιτική
Την πεποίθηση πως δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές επανέλαβε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης από τη Λαμία, όπου βρέθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου.


 
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο γραμματέας της ΝΔ: «Δεν θα έχουμε πρόωρες εκλογές. Η κυβέρνηση έχει πολλά σοβαρά ζητήματα να ασχοληθεί και πρώτα και πάνω απ\\\’ όλα με την επίλυση των προβλημάτων τα οποία φόρτωσε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα με τα λάθη και τις παραλείψεις του».


Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής προσδιόρισε ότι το επόμενο διάστημα «η κυβέρνηση οφείλει να ασχοληθεί με την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν τον Έλληνα πολίτη και την βελτίωση της ζωής του».


Εξάλλου σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της ALCO υπογράμμισε ότι «μας τιμά αυτή η εμπιστοσύνη του κόσμου και προς τη Ν.Δ. αλλά και προς τον Καραμανλή. Εμείς αισθανόμαστε ότι αυτή την εμπιστοσύνη θα πρέπει να την τιμήσουμε δουλεύοντας ακόμη σκληρότερα, ακόμη αποφασιστικότερα, ακόμη αποτελεσματικότερα προκειμένου να λύσουμε το προβλήματα τα οποία έχει ο κόσμος. Δεν εφησυχάζουμε. Θα ανταποκριθούμε στην απαίτηση με πολύ σκληρή δουλειά για την βελτίωση της ζωής του πολίτη».


Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ