Η επιστροφή του Ρόκι Μπαλμπόα

0


Η επιστροφή του Ρόκι ΜπαλμπόαHome

Σινεμά
Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη – O μύθος επιστρέφει στο ρινγκ για τον τελευταίο γύρο!


Τριάντα χρόνια μετά τον θρυλικό «Ρόκι» ο Σιλβέστερ Σταλόνε γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο τελευταίο κεφάλαιο ενός από τους πιο δημοφιλείς κινηματογραφικούς μύθους. 
Τριάντα χρόνια πριν, η μοίρα τού πρόσφερε την σπάνια ευκαιρία να ανταγωνιστεί στο ρινγκ τον πρωταθλητή Απόλο Κριντ. Το θάρρος και η επιμονή του, τόσο στη ζωή όσο και στο ρινγκ έδωσαν ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους. Τώρα που η δόξα έσβησε, ο Ρόκι περνάει τα απογεύματά του λέγοντας ιστορίες στους θαμώνες του εστιατορίου του. Ο γιος του είναι πολύ απασχολημένος με τη δική του ζωή για να ασχοληθεί με τον πατέρα του που είναι μόνος.


Ακόμη κι αν ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του στο σώμα, η καρδιά του Ρόκι χτυπά όπως τότε… Η ευκαιρία που γύρευε να αποδείξει στον εαυτό του αλλά και σε αυτούς που αγαπά ότι η ψυχή είναι πιο δυνατή από το σώμα, βρίσκεται τώρα μπροστά του, στο ρινγκ και ονομάζεται Ντίξον.
Η ταινία


Ο Σταλόνε ήθελε η ταινία να βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα παρά στα Χολιγουντιανά πρότυπα, γι\\\’ αυτό και δεν τη γύρισε σε στούντιο αλλα σε φυσικές τοποθεσίες που αποτελούν πρόκληση για ένα συνεργείο, καθώς τα γυρίσματα είναι πιο απαιτητικά.


Το ρόλο του Ντίξον κέρδισε ο σταρ του μποξ Αντόνιο Τάρβερ που έχει 30 νοκάουτ στο ενεργητικό του.


Η πιο συγκινητική στιγμή για όλους τους ανθρώπους της παραγωγής ήταν όταν η HBO άφησε την παραγωγή να επωφεληθεί από το κοινό του αγώνα μεταξύ Χόπκινς – Τέιλορ. Ο Ρόκι μπήκε στο γεμάτο στάδιο, περπάτησε τον διάδρομο μέχρι το ρινγκ με έξι κάμερες να κινηματογραφούν κι όταν σήκωσε τα χέρια του, 14.000 οπαδοί φώναζαν \\\”Ρόκι!\\\” \\\”Ρόκι!\\\” με ξέφρενο ενθουσιασμό, που δεν θα είχε επιτευχθεί με πληρωμένους κομπάρσους.
Ο “ROCKY BALBOA” είναι η δεύτερη πιο πετυχημένη , εισπρακτικά ταινία του Σταλόνε μετά το «Βαρομετρικό Χαμηλό» και η 6η πιο εμπορική ταινία με μποξ, όλων των εποχών. Οι 5 πρώτες είναι : «Ρόκι 1, 2, 3, 4» και το “Million Dollar Baby”Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ρουκέτες, πλειστηριασμοί και αναρχία (Κ. Βέρρος)
( 25.01.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Κομματοκρατία αντί δημοκρατίας (Κ. Βέρρος)

Συνδικαλιστικός εκβιασμός (Κ. Βέρρος)

Περί Τσιτουρίδη και περί πολιτικής ευθύνης (Κ. Βέρρος)

Αγαπητοί κύριε Πολύδωρα και κύριε Δημοσχάκη. . . (Κ. Βέρρος)

Στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία (Κ. Βέρρος)

Ελλάς, είσαι το κάτι άλλο! (Κ. Βέρρος)

Συζήτηση; Ποια συζήτηση;; (Κ. Βέρρος)

Θέατρο του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ