Νυχτερίδες κι αράχνες…!

0


Νυχτερίδες κι αράχνες…!Home

ΣινεμάΑρχισαν τα γυρίσματα δύο νέων ταινιών με τις περιπέτειες των αγαπημένων σε όλους ηρώων, του μπάτμαν και του σπάϊντερμαν. 
 
Η εταιρία Warner Bros που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας του ανθρώπου νυχτερίδα, ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ισλανδία.
Η ταινία διαπραγματεύεται τις ρίζες του μύθου του Μπάτμαν και θα είναι έτοιμη τον επόμενο χρόνο, ενώ θα αρχίσει να διανέμεται το καλοκαίρι του 2005.
Μετά τον Μάικλ Κίτον, τον Βάλ Κίλμερ και τον Τζόρτζ Κλούνεϊ, ήρθε η σειρά του Κρίστιαν Μπέιλ να ενσαρκώσει τον Μπάτμαν.
Η ταινία αναμένεται να ικανοποιήσει τους φίλους του Μπάτμαν, καθώς το κάστινγκ είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και αποτελείται από καταξιωμένους ηθοποιούς.
Συμπρωταγωνιστές στην ταινία θα είναι ο Γκάρι Όλντμαν, στον ρόλο του υπαστυνόμου στο Γκόθαμ Σίτι, καθώς και οι Μάικλ Κέιν, Λίαμ Νίσον και Μόργκαν Φρίμαν.
Παράλληλα, έχουν αρχίσει και τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας με τις περιπέτειες του σπάιντερμαν.
Οι θαυμαστές του ανθρώπου αράχνη θα πρέπει να φανούν υπομονετικοί καθώς η ταινία θα βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων το 2006.
Τα συνολικά κέρδη των δύο προηγουμένων ταινιών του Σπάιντερμαν, δίνουν την όγδοη θέση στην ταινία στο αμερικανικό Box Office, μετά από τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών, τον Χάρι Πότερ και το Αναζητώντας τον Νέμο.
Πρωταγωνιστής στην καινούρια ταινία του σπάιντερμαν θα είναι, όπως και στις δύο προηγούμενες, ο Τόμπι Μαγκουάιρ, ενώ πιθανότατα την σκηνοθεσία θα αναλάβει για μια ακόμη φορά ο Σάμ Ράιμι.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ