Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός

0


Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργόςHome

Ευρωπαϊκή Ένωση
Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής έφτασε στις Βρυξέλλες για να λάβει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ που αρχίζει τις εργασίες της το απόγευμα και ανάμεσα στα άλλα, θα ασχοληθεί με θέματα απασχόλησης, ανταγωνιστικότητας καθώς και την αναθεωρημένη στρατηγική της Λισσαβόνας.


 
Ο πρωθυπουργός έλαβε ήδη μέρος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου συζητήθηκαν η προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής καθώς και η προετοιμασία του Συνεδρίου του ΕΛΚ.


Για την Σύνοδο Κορυφής, ο κ. Κ. Καραμανλής τόνισε ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απασχόληση και τη βιώσιμη ανάπτυξη και υπογράμμισε πως «για μας βασική προτεραιότητα είναι η δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας, με ιδιαίτερη μέριμνα για τις γυναίκες και τους νέους,καθώς και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».


Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο Συνέδριο του ΕΛΚ – την ερχόμενη εβδομάδα στη Ρώμη – σημείωσε ότι το Συνέδριο συγκαλείται ανά τριετία και έχει σκοπό την υιοθέτηση βασικών κειμένων αρχών,καθώς και την εκλογή του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Φέτος, πρόσθεσε,γιορτάζουμε και 30 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΚ.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ