Εγινε η αρχή

eNEW: http://www.enew.gr/mag/article/articleprint/5615/-1/33/

Εγινε η αρχήTop level

ΑθλητικάΜετά από πολλά χρόνια ατιμωρησίας επιτέλους η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της και τιμώρησε με βαρύτατες ποινές τις Π.Α.Ε Ολυμπιακός και Νέος Πανιώνιος. Αυστηρές ποινές που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των δύο ομάδων.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης χθες το απόγευμα σχολίασε την απόφαση των αθλητικών δικαστών, λέγοντας ότι η απόφαση είναι εσφαλμένη, μη νόμιμη και θα την προσβάλουμε με έφεση. Αφησε αιχμές για ειδική μεταχείριση υπέρ των άλλων μεγάλων ομάδων και δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με επενδύσεις και αυτή η απόφαση δεν θα τον αφήσει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις, οικονομικές και αγωνιστικές για να φτάσουν πάλι οι ερυθρόλευκοι στην κορυφή.
Θεωρώ ότι οι εφέσιμες ποινές των δύο ομάδων θα μειωθούν, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Πρέπει επιτέλους να τιμωρηθούν αυτοί οι αλήτες που χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες δημιουργούν αυτά τα επεισόδια. Δεν μπορεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά αν δεν τιμωρηθούν αυτοί οι χούλιγκαν. Οι κάμερες μπορούν να βοηθήσουν την αστυνομία και επιτέλους να αντιγράψουμε τους Αγγλους που κατάφεραν πριν από λίγα χρόνια να πατάξουν τη βία από τα γήπεδα τους. Καλύτερα να ήταν μικρότερη η ποινή και για τις δύο ομάδες και να είχαν τιμωρηθεί υποδειγματικά 5-6 οπαδοί που δημιούργησαν τα επεισόδια.