Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην υπηρεσία TΙΜ AEK

eNEW: http://www.enew.gr/mag/article/articleprint/5656/-1/33/

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην υπηρεσία TΙΜ AEKTop level

ΑθλητικάΗ δημοφιλής υπηρεσία της ΤΙΜ για άμεση πληροφόρηση με τα νέα της ΑΕΚ, τώρα με νέο εμπλουτισμένο περιεχόμενο


Με αποκλειστική video συνέντευξη του αρχηγού της ΑΕΚ Νίκου Λυμπερόπουλου λανσάρεται ξανά η υπηρεσία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας «ΤΙΜ ΑΕΚ», για τους πελάτες της ΤΙΜ και φιλάθλους της ΑΕΚ.

Η υπηρεσία \\\\\\\\\\\\\\\”ΤΙΜ AEK\\\\\\\\\\\\\\\”, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της χορηγίας της ΤΙΜ στην ΠΑΕ ΑΕΚ προσφέρει αποκλειστικά στους πελάτες της εταιρείας νέες δυνατότητες ενημέρωσης σχετικά με την αγαπημένη τους ομάδα:
τη δυνατότητα να ενημερώνονται με τα τελευταία νέα της ομάδας ή τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του μενού υπηρεσιών TIM Imagine και TIM Wap, καθώς και τη δυνατότητα να ενεργοποιούν την αυτόματη εβδομαδιαία ειδοποίηση


τη δυνατότητα να \\\\\\\\\\\\\\\”κατεβάζουν\\\\\\\\\\\\\\\” στο κινητό τους τον ύμνο της ομάδας, screensavers, wallpapers, MMS κινούμενες κάρτες, logos, φωτογραφίες των παικτών με την υπογραφή τους μέσω του μενού υπηρεσιών TIM Imagine και TIM Wap


τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον SMS διαγωνισμό στέλνοντας απλά ένα SMS με τη λέξη «ΑΕΚ» στο 2121 και να κερδίζουν δωρεάν εισιτήρια για τους αγώνες που διεξάγονται στο ΟΑΚΑ, αλλά και επίσημες φανέλες της ομάδας


καθώς και το προνόμιο να παρακολουθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις για την ομάδα σε μορφή video, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου ΤΙΜ. Στην πρώτη συνέντευξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν video και να παρακολουθήσουν ζωντανά τον Νίκο Λυμπερόπουλο να δηλώνει μεταξύ άλλων:
«Οι στόχοι έχουν καθοριστεί από την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην αρχή της χρονιάς. Νομίζω ότι είναι η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, μιας ισχυρής ομάδας η οποία θα μπορεί να πρωταγωνιστεί τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Νομίζω ότι σε δύο τρία χρόνια από τώρα, θα μπορούμε να μιλάμε για μια πάρα πολύ δυνατή ΑΕΚ, σε όλους τους τομείς.».


Η παρακολούθηση των αποκλειστικών συνεντεύξεων μέσω video streaming, προσφέρεται μέσω των τεχνολογιών GPRS και UMTS ενώ πρόσβαση έχουν οι πελάτες της ΤΙΜ που έχουν ενεργοποιημένο GPRS ή είναι συνδρομητές UMTS (κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς) και είναι κάτοχοι των συσκευών Nokia 3650, 3660, 6600, 7610, 6260, 6670, 6230, 6170, 7280, 7600, N-Gage, Sony Ericsson S700, K500, K700, Panasonic X700, Siemens SX1.
Η πρόσβαση γίνεται μέσω του μενού υπηρεσιών TIM Imagine και TIM Wap, επιλέγοντας «Αποκλειστικές Συνεντεύξεις» της υπηρεσίας ΤΙΜ ΑΕΚ, μέσα από την ενότητα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ». Οι αποκλειστικές συνεντεύξεις θα είναι διαθέσιμες ολόκληρες και σε κείμενο για όσους πελάτες δεν έχουν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν μέσω video streaming.