Αθλητικά

0


Αθλητικά

( 23.05.2007 10:30 )
Μια μεγάλη συνέργια ξεκίνησε για την Monogram Events.


Η Monogram Events – είναι το νέο εξειδικευμένο τμήμα της Monogram, μιας από τις μεγαλύτερες ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις – θα δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων. Κάνει την αρχή από τον αθλητισμό, με μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.


Συνέχεια…
| Αθλητικά( 14.11.2006 11:39 )
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα βίας αλλά και γενικότερα τα φαινόμενα βίας στους αθλητικούς χώρους, το “Ποδόσφαιρο Χωρίς Σύνορα” διοργανώνει στις 18.11.06 στο γήπεδο Χαριλάου στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Σούπερ Λίγκας μεταξύ του ʼρη και του Ολυμπιακού, εκδήλωση κατά της βίας και του ρατσισμού με έναρξη εκδηλώσεων στο Line Up του αγώνα με πανό κατά της βίας και του ρατσισμού, κόκκινες κάρτες κατά της βίας – ρατσισμού που θα σηκώσουν όλοι οι φίλαθλοι πριν την έναρξη του αγώνα και την Press Conference που θα διεξαχθεί στο Press Room του γηπέδου Χαριλάου μετά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με παίχτες και προπονητές των δυο ομάδων να αναφέρονται στα φαινόμενα της βίας και του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο και στους τρόπους καταπολέμησής τους.


Συνέχεια…
| Αθλητικά( 06.09.2006 11:42 )
Οι πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου θα ανοίξουν για να υποδεχθούν, όπως και πέρυσι, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τα παιδιά του. Ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα δεξιωθεί τους ασημένιους πρωταθλητές κόσμου, από τους οποίους λογικά θα απουσιάσει ο Νίκος Ζήσης, καθώς είναι προγραμματισμένη η επέμβαση που θα κάνει ο παίκτης στο ζυγωματικό.


Συνέχεια…
| Αθλητικά( 05.09.2006 16:13 )
Τι κι αν η Ελλάδα ηττήθηκε στον τελικό του Μουντομπάσκετ από την Ισπανία 70-47; Τι κι αν επέστρεψε με το ασημένιο και όχι με το χρυσό μετάλλιο; Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο διεθνή αερολιμένα για να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε αυτά τα παλικάρια που ανάγκασαν όλη την υφήλιο να ασχοληθεί μαζί τους και κυρίως με τη χώρα μας.


Συνέχεια…
| Αθλητικά( 04.09.2006 12:49 )
Σαν γνήσιοι… ταυρομάχοι οι Ισπανοί δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην Εθνική μας, που έμοιαζε με τρομαγμένο ταύρο που προσπαθούσε απεγνωσμένα να γλιτώσει από τα βέλη τους. Οι Ιβηρες πλήρωσαν τους διεθνείς με το ίδιο… νόμισμα, τη «γρανιτένια» άμυνα, και φόρεσαν το στέμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό Μουντομπάσκετ.


Συνέχεια…
| Αθλητικά
  | < 1 >  2  Next >>
Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ρουκέτες, πλειστηριασμοί και αναρχία (Κ. Βέρρος)
( 25.01.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Κομματοκρατία αντί δημοκρατίας (Κ. Βέρρος)

Συνδικαλιστικός εκβιασμός (Κ. Βέρρος)

Περί Τσιτουρίδη και περί πολιτικής ευθύνης (Κ. Βέρρος)

Αγαπητοί κύριε Πολύδωρα και κύριε Δημοσχάκη. . . (Κ. Βέρρος)

Στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία (Κ. Βέρρος)

Ελλάς, είσαι το κάτι άλλο! (Κ. Βέρρος)

Συζήτηση; Ποια συζήτηση;; (Κ. Βέρρος)

Θέατρο του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ