Ελληνικός θρίαμβος!

0


Ελληνικός θρίαμβος!Home

Αθλητικά
Η Ελλάδα Πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά, ύστερα από 18 χρόνια! Τις μέρες του \’87 ξανάζησαν όλοι οι Έλληνες χάρη στην ομάδα του Γιαννάκη, που σήκωσε το κύπελλο κερδίζοντας τη Γερμανία με σκορ 78-62.


 
18.000 φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων 7.000 Έλληνες, χειροκρότησαν το Γερμανό Ντιρκ Νοβίτσκι που λίγο πριν τη λήξη του αγώνα έριξε «λευκή πετσέτα» και κάθισε στον πάγκο.


Από τους κορυφαίους της βραδιάς, ο Παπαλουκάς και ο Διαμαντίδης που βραβεύτηκαν και αποθεώθηκαν για τις στιγμές που χάρισαν.


Διπλή η χαρά και η συγκίνηση για τον Παναγιώτη Γιαννάκη που έζησε ξανά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην κορυφή της Ευρώπης, όχι από την πλευρά του παίκτη όπως στο Ευρωμπάσκετ του \’87, αλλά από τη θέση του προπονητή.


Η νίκη γιορτάστηκε πανηγυρικά στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ οι παίκτες θα αποθεωθούν και κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.


Θερμά συγχαρητήρια από απλό κόσμο αλλά και την πολιτική ηγεσία δέχτηκαν τα παιδιά της Εθνικής που έκαναν για άλλη μια φορά το όνομα της Ελλάδας να ακουστεί δυνατά!

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ