Ξαναντρόπιασαν το ποδόσφαιρο στην Τούμπα

0


Ξαναντρόπιασαν το ποδόσφαιρο στην ΤούμπαHome

Αθλητικά
Κάτω από θλιβερά γεγονότα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, γεγονότα που προκάλεσαν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, με συνέπεια να ολοκληρωθεί το παιχνίδι μετά από τρεις διακοπές και με πάνω από 15 λεπτά νεκρού χρόνου.


 
 
Στο αυτόφωρο παραπέμπονται έξι νεαροί οπαδοί, οι οποίοι φέρονται ότι εκτόξευαν εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ και των πυροσβεστών κομμάτια τσιμέντου από τις κερκίδες, πλακάκια και άλλα αντικείμενα, την ώρα που επιχειρούσαν να σβήσουν τη φωτιά, που είχαν βάλει οπαδοί του ΠΑΟΚ στη θύρα 4.


Από το 78ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ του Ολυμπιακού, οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν φωτιά στο πέταλο της θύρας 4 του γηπέδου του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να επέμβει η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς.


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνέχισαν να εκσφενδονίζουν πέτρες, σπασμένα καθίσματα, κινητά και πλακίδια στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είχε ως συνέπεια ο διαιτητής του αγώνα κ. Μπριάκος να κάνει δύο διακοπές και να σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού, χωρίς καθυστερήσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ